V violetizm Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar bugün böyle bir mesaj gelmiş, Yemeksepeti'nde indirimli hesap sattığını söylüyor güvenilir mi? Dosya Ekleri resim_2023-06-14_172516168.png 21,5 KB · Görüntüleme: 393
Arkadaşlar bugün böyle bir mesaj gelmiş, Yemeksepeti'nde indirimli hesap sattığını söylüyor güvenilir mi?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.004 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Haziran 2023 #2 3. Parti bir site hiçbir şekilde Yemeksepeti ile alakası yok. Yani güvenilirliği tartışılır, kullanıp kullanmamak size kalmış. "Bu adresten YKupon yazılımını indirin." Asla kullanmanızı önermiyorum. Bilgisayarınıza program indirtiyorlar.
3. Parti bir site hiçbir şekilde Yemeksepeti ile alakası yok. Yani güvenilirliği tartışılır, kullanıp kullanmamak size kalmış. "Bu adresten YKupon yazılımını indirin." Asla kullanmanızı önermiyorum. Bilgisayarınıza program indirtiyorlar.
didikabi Decapat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 6 16 Haziran 2023 #4 Acıktıkça alıyorum kullanıyorum burayı. Hesap konusunda güvenilirdir.
V violetizm Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 didikabi dedi: Acıktıkça alıyorum kullanıyorum burayı. Hesap konusunda güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Sen dedikten sonra Discord adreslerine baktım referanslarım kanalı vardı bir sürü kişi kullanmış. Bende satın aldım kullandım. Resmen beleşe aldım şu menüyü. Dosya Ekleri 1686945750903.png 24,5 KB · Görüntüleme: 429
didikabi dedi: Acıktıkça alıyorum kullanıyorum burayı. Hesap konusunda güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Sen dedikten sonra Discord adreslerine baktım referanslarım kanalı vardı bir sürü kişi kullanmış. Bende satın aldım kullandım. Resmen beleşe aldım şu menüyü.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 17 Haziran 2023 #6 violetizm dedi: Arkadaşlar bugün böyle bir mesaj gelmiş, Yemeksepeti'nde indirimli hesap sattığını söylüyor güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir. Böyle çok site var ucuza yemek yiyebiliyorsun. Bayağıdır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
violetizm dedi: Arkadaşlar bugün böyle bir mesaj gelmiş, Yemeksepeti'nde indirimli hesap sattığını söylüyor güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir. Böyle çok site var ucuza yemek yiyebiliyorsun. Bayağıdır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
kokusuzkolonya Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 55 1 Ağustos 2025 #7 LynxC dedi: Evet güvenilir. Böyle çok site var ucuza yemek yiyebiliyorsun. Bayağıdır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz diğer siteleride paylaşır mısınız? Ekonomik doy var diye biliyorum başka var mı?
LynxC dedi: Evet güvenilir. Böyle çok site var ucuza yemek yiyebiliyorsun. Bayağıdır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz diğer siteleride paylaşır mısınız? Ekonomik doy var diye biliyorum başka var mı?