yllix.com ana makinesine bağlanma denemesi reddedildi hatası

bluemartini

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Chrome kullanıyorum fakat 'Google Chrome uygulamasının yllix.com ana makinesine bağlanma denemesi reddedildi.' hatası veriyor. Ayrıca benim kontrol dışımda başka sitelerede giriyor.
Neden olabilir?

Bende de aynı virüs var sanırım arkadaslar ama çözemiyorum nasıl kaldırabilirim reklamları açmıyor ve profilime sürekli ben hazırlamısım gibi video gösteriyor. Tıklayan herkese gecebilir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Virüs değil :) Bir reklam şirketinin Reklamına bağlanamadığı için bu uyarıyı veriyor kısaca Bilgisayarın başlanmasını engelliyor.
Korunmak için Internet security ve Adblock gibi eklentiler kurmanız yeterlidir Tabi Bu durum başınıza gelmeden önce.
Eğer Eklenti olarak Eklese idi o zaman Yardım edebilcek bir durumunuz olurdu Sadece Konu sahibinin yapacağı Geçmişi en başdan silmek.

Onur sende dediklerimi uygula ve Bir tehdit bulursan bize bildir Sonra Yukarda dediğim gibi eklenti veya otomatik bir sayfaya yönlendiriyor ise veya anasayfa değişkenliği gibi bişey varsa resimli olarak nerelere ne olduğunu göster.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı