G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 629 Bugün 17:26 #1 Arkadaşlar merhaba, YÖK Atlas 2025 verilerine nereden ulaşırım?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.619 Makaleler 2 Çözümler 1.635 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:33 #2 Lisans Tercih Sihirbazı YÖK Lisans Atlası yokatlas.yok.gov.tr Bunlardan mı bahsediyorsunuz? 2025 verileri henüz paylaşılmamış detaylı olarak. Taban puanlar ve sıralama mevcut.
Lisans Tercih Sihirbazı YÖK Lisans Atlası yokatlas.yok.gov.tr Bunlardan mı bahsediyorsunuz? 2025 verileri henüz paylaşılmamış detaylı olarak. Taban puanlar ve sıralama mevcut.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 629 Bugün 17:34 #3 Mustafa.Kaan dedi: Lisans Tercih Sihirbazı YÖK Lisans Atlası yokatlas.yok.gov.tr Bunlardan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ - Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (109750038) | YÖK Önlisans Atlası 109750038 kodlu program için YÖK Önlisans Atlası: Yükseköğretim Girdi, Süreç ve Çıktı Göstergeleri yokatlas.yok.gov.tr Bu bölümün 2025 yılına ait verilerini istiyordum hocam.
Mustafa.Kaan dedi: Lisans Tercih Sihirbazı YÖK Lisans Atlası yokatlas.yok.gov.tr Bunlardan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ - Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (109750038) | YÖK Önlisans Atlası 109750038 kodlu program için YÖK Önlisans Atlası: Yükseköğretim Girdi, Süreç ve Çıktı Göstergeleri yokatlas.yok.gov.tr Bu bölümün 2025 yılına ait verilerini istiyordum hocam.
troool Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 200 Bugün 18:04 #4 Gabriel Barsch dedi: BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ - Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (109750038) | YÖK Önlisans Atlası 109750038 kodlu program için YÖK Önlisans Atlası: Yükseköğretim Girdi, Süreç ve Çıktı Göstergeleri yokatlas.yok.gov.tr Bu bölümün 2025 yılına ait verilerini istiyordum hocam. Genişletmek için tıkla... YÖK daha resmi olarak yayınlamadı. Şu siteden bakabilirsin Kazanabilirsin LGS, YKS, KPSS, ALES, DGS, TUS, YDS ve bil umum sınavlar için başucu kaynağı kazanabilirsin.com
Gabriel Barsch dedi: BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ - Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (109750038) | YÖK Önlisans Atlası 109750038 kodlu program için YÖK Önlisans Atlası: Yükseköğretim Girdi, Süreç ve Çıktı Göstergeleri yokatlas.yok.gov.tr Bu bölümün 2025 yılına ait verilerini istiyordum hocam. Genişletmek için tıkla... YÖK daha resmi olarak yayınlamadı. Şu siteden bakabilirsin Kazanabilirsin LGS, YKS, KPSS, ALES, DGS, TUS, YDS ve bil umum sınavlar için başucu kaynağı kazanabilirsin.com
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 629 Bugün 18:26 #5 troool dedi: YÖK daha resmi olarak yayınlamadı. Şu siteden bakabilirsin Kazanabilirsin LGS, YKS, KPSS, ALES, DGS, TUS, YDS ve bil umum sınavlar için başucu kaynağı kazanabilirsin.com Genişletmek için tıkla... Evet şimdi baktım sağolun, kontenjanlar çok azalmış gibi duruyor
troool dedi: YÖK daha resmi olarak yayınlamadı. Şu siteden bakabilirsin Kazanabilirsin LGS, YKS, KPSS, ALES, DGS, TUS, YDS ve bil umum sınavlar için başucu kaynağı kazanabilirsin.com Genişletmek için tıkla... Evet şimdi baktım sağolun, kontenjanlar çok azalmış gibi duruyor