Yökdil Sağlık sınavı için tavsiyeler

ssenyurt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel i5 12500F
Anakart: Asus Prime H610M-R
Ekran kartı: Asus Dual RTX 4060 White Oc 8gb
Ram: Gskill 8x2 GB 3200 MHz
SSD: Crucial 1Tb
Meslek
Futbol Antrenörü
Yökdil sağlık sınavına hazırlanacağım. YouTube'da bir kaç grammer eğitimi buldum. Grammer için önerebileceğiniz uygun fiyatlı ücretli veya ücretsiz eğitimler var mı? Ayrıca kaynak ihtiyacım da var. Düşüncem Modadil ezberbozan sağlık kitabı ve Reader At Work üzerinden gitmek. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Çok fazla kaynak alıp onlarla meşgul olmayın, çıkmış YÖKDİL'leri bulup çözün. Normal YDS'yi de çözebilirsiniz. Bu tip sınavlarda genelde benzer kalıplar kullanılır, çöze çöze artık ezberlersiniz. 2017 de YDS'ye girmiştim en son 2023 de girdim yine klasik "not only but also" vardı, adamlar bazı kalıplara bayılıyorlar ve daima kullanıyorlar. 1-2 kaynak, kalan tüm zamanda da Full çıkmış çözmek fazlasıyla işe yarar. Bir de mutlaka kelime defteri tutup ezber yapın.

En önemlisi kalıp ve kelimeler sanırım. Teşekkür ederim

Kelimelere örnek cümleler ile çalışmak daha etkili olabilir. Tatoeba ve Reverso Context ile örnek cümle bakabilirsiniz.

Quizlet'e örnek cümle eklenemiyor ama Anki'ye eklenebiliyor. Anki'de hazır desteler de var onlara da bakabilirsiniz ama sınava uygun mu bilmiyorum.

Aslında en etkili yol bol bol okuma çalışması yapma olabilir ama kelime kalıp eksiği varsa çok zorlayabilir.

Anki yi daha önce de duymuştum. Teşekkürler bir bakacağım ona da. Tavsiyeler için de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…