Yön tuşları çalışmıyor

Vilgefortz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'da video izlerken fark ettim de yön tuşlarıyla videoyu ilerletemiyorum ama numerik tuşlarda 4 ve 6 ya bastığımda video ileri geri sarılıyor bu hangi tuştan ya da tuş kombinasyonundan olmuş olabilir yardımcı olur musunuz? FN + NumLock yap falan denmiş ama masaüstü kullanıyorum yani FN tuşu yok ve NumLock zaten kapalıydı nasıl oldu bilmiyorum.

Sadece YouTube'da çalışmıyorsa bilmiyorum fakat genel olarak çalışmıyor ise klavyeyi tak-çıkar denedin mi? Birkaç kere tak-çıkar yapıp deneyebilirsin.

Sadece YouTube'da çalışmıyorsa bilmiyorum fakat genel olarak çalışmıyor ise klavyeyi tak-çıkar denedin mi? Birkaç kere tak-çıkar yapıp deneyebilirsin.
Evet tak çıkar yaptım ama hem yazı yazarken imleci sola yada sağa geçiremiyorum youtubede de videoyu atlatamıyorum acaba kardeşim yanlışlıkla bir tuşa falan mı bastı da böyle oldu, internette araştırma yaptım herkes numlock aç demiş ama ben bu haliyle numlock kapalı olarak kullanıyordum zaten.

numlock ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir dönem benimde başıma sık sık geliyordu ama oyunda çalışmıyordu. Tak-çıkar yaptığımda genelde düzelirdi. Sorunun aynı şey olduğunu düşünüyordum ama sanırım farklı.

Fn+W denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…