Yönetici hesabı şifresi bilinmeden nasıl format atılır?

Makaleler
2
Yer
5391AA Netherlands
Daha fazla  
Meslek
ben mezun oldum la
Dedemin bilgisayarına format atacağım ancak şifresini bilmiyor. Normalde Monster'ın Windows kurma videosundan atıyordum istediğim gibi fakat dedem şifresini bilmediğinden komut istemine ulaşamıyoruz. Ne yapabilirim? 1 terabayt HDD'si ikiye ayrılmış B ve C diye. B diski saklanacak C diski sıfırlanacak. Nasıl yapacağım?

Şifre ekranında Shift+yeniden başlata bas gelen ekrandaki izleri takip et.

Hayatımda hiç BIOS'a girmedim. USB boot seçeneğini aktifleştirdikten sonra USB'yi takıp yeniden mi başlatacağım bilgisayarı?
sonra açıldığında gelecek ekran şifre ekranı olucak yukarı kaydır sağ altda yeniden başlat +shifte bas sonra gelişmiş e gir ve aygıt kullana bas sonrası kolay zaten
Aygıt kullan kısmından formatlanıyor mu?

Hayatımda hiç BIOS'a girmedim. USB boot seçeneğini aktifleştirdikten sonra USB'yi takıp yeniden mi başlatacağım bilgisayarı?

Aygıt kullan kısmından formatlanıyor mu?

Evet hocam, ayrıca zor bir şey değil yapacaksınız ki öğreneceksiniz. YouTube'a USB'den boot etmek yazarsanız yüzlerce video var. Tek yapmanız gereken BIOS'a girip ilk açılışta bilgisayarınızın direk USB'den önyükleme yapacağı ayarı aktif etmek. Sonra USB'yi bilgisayara takıp yeniden başlatacaksınız ve boot tuşuna basıp USB'yi seçeceksiniz Windows kurulumu başlayacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP BIOS tuşu F10 veya ESC, boot tuşu ise F9'dur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…