T The Witcher Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar sorum açık. Yönetici ile Süper Moderatör arasında ne gibi farklar vardır ? @MF @Egemen @Akif
Arkadaşlar sorum açık. Yönetici ile Süper Moderatör arasında ne gibi farklar vardır ? @MF @Egemen @Akif
linux.gemini Kilopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 207 Makaleler 1 Yer Bir yer 11 Ağustos 2014 #2 Sitenin kritik durumlarına el atamaz süper moderatörler.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 11 Ağustos 2014 #3 Yetki farkı var.
T The Witcher Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #4 İşte ben de onu soruyorum. Ne gibi yetki farkları var ? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 11 Ağustos 2014 #5 Moderatörler yönetim paneline erişemezler. Dolayısıyla yönetim panelindeki seçeneklere ulaşamazlar. Hesaplarla ilgili şeylere karışamazlar.
Moderatörler yönetim paneline erişemezler. Dolayısıyla yönetim panelindeki seçeneklere ulaşamazlar. Hesaplarla ilgili şeylere karışamazlar.
T The Witcher Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #6 Bilgilendirme için sağolun. İnşallah bize de bu sitede moderatör olma şansı doğar. Konu kilitlenebilir.
Bilgilendirme için sağolun. İnşallah bize de bu sitede moderatör olma şansı doğar. Konu kilitlenebilir.