A Avadakederva Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 Gameloop uzerinden PUBG aciyorum ama her seferinde GameLoop'a girerken yonetici izni soruyor. Bunun bir cozumu var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024
Gameloop uzerinden PUBG aciyorum ama her seferinde GameLoop'a girerken yonetici izni soruyor. Bunun bir cozumu var mi?
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 27 Ocak 2024 #2 Avadakederva dedi: Gameloop uzerinden PUBG aciyorum ama her seferinde GameLoop'a girerken yonetici izni soruyor. Bunun bir cozumu var mi? Genişletmek için tıkla... Şifre istiyor mu peki?
Avadakederva dedi: Gameloop uzerinden PUBG aciyorum ama her seferinde GameLoop'a girerken yonetici izni soruyor. Bunun bir cozumu var mi? Genişletmek için tıkla... Şifre istiyor mu peki?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #3 Avadakederva dedi: Gameloop uzerinden PUBG aciyorum ama her seferinde GameLoop'a girerken yonetici izni soruyor. Bunun bir cozumu var mi? Genişletmek için tıkla... Gerekli izin alarak oyunu başlatıyor. Eğer bu izni görmek istemiyorsanız, Windows arama kısmına "Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarları" yazarak, mavi çubuğu en düşüğe indirip uygula diyebilirsiniz. Artık görmeyeceksiniz..
Avadakederva dedi: Gameloop uzerinden PUBG aciyorum ama her seferinde GameLoop'a girerken yonetici izni soruyor. Bunun bir cozumu var mi? Genişletmek için tıkla... Gerekli izin alarak oyunu başlatıyor. Eğer bu izni görmek istemiyorsanız, Windows arama kısmına "Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarları" yazarak, mavi çubuğu en düşüğe indirip uygula diyebilirsiniz. Artık görmeyeceksiniz..
A Avadakederva Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #4 Teşekkürler Spil3xx dedi: Şifre istiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Evet