Çözüldü Yönetici olarak çalıştır yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beypazarhyme

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair 2x8 3600MHz
Ekran kartı
ASUS DUAL RX 6700 XT
İşlemci
R5 5600X
Bilgisayara format attım ve tekrar Windows kurulurken ilgi alanlarımı sordu, ben de öylesine her şeyi işaretledim ve şu an herhangi bir uygulamaya sağ tıkladığımda yönetici olarak çalıştır yazmıyor. WinRAR indirdim ve kurulumunu C diskine yaparken izin istedi ve izni de kendim verdim. Bilgisayarı tek kullanan olarak sanıyorum ki tüm yetki bende değil, administor yetkisini seçtim kendi adımda fakat yine de bir şeylerin yetkisine sahip değilim galiba. Uygulamaya sağ tıkladığımda yönetici olarak çalıştır seçeneğini nasıl görebilir veya açabilirim?

Çözüm

Çalıştırmak istediğiniz uygulamaların üzerine gidip "CTRL+Shift+sol tık" kombinasyonunu yaptığınızda yönetici olarak çalışıyor mu?

Çalıştırmak istediğiniz uygulamaların üzerine gidip "CTRL+Shift+sol tık" kombinasyonunu yaptığınızda yönetici olarak çalışıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yönetici olarak çalıştırma sorununu halletim fakat hala disk C ye bir şeyler kuramıyorum yetkin yok izin al gibisinden bir şey söylüyor, sadece D diskine kurabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…