Yöneticilerle nasıl iletişime geçebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

24953

Megapat
Değerli Technopat yöneticileri sorum sizlere. Sorum şu: "Ben bir bilgisayar kasası aldım ve RGB aydınlatması çalışmıyor."

Örneğin ben bu soruyu hangi konu başlığında sorabilirim çünkü bir çok seçenek var. Modifikasyon, bilgisayar parçaları, diğer donanımlar vb gibi başlıklar mevcut.

Ya da sizlerle nasıl iletişime geçebilirim çünkü yanlış yere konu açtığımızda bilmediğimizden dolayı cezalandırılıyoruz en azından soruyu sormadan önce bir yöneticiyle konuşsak soru sorsak daha iyi olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
LED'ler ile ilgiliyse ''PC Modifikasyon'' kısmına konuyu açman yeterli. Ayrıca konular önce moderatörler ve ya yöneticiler tarafınan incelenmeden yayınlanmıyor eğer ki sorun varsa oraya yazabilirsin şansına Recep ve ya Ali Bey konunuzu açmak için inceleyen kişilerden biriyse ya da açtığınız konu hakkında o anki yetkili bildiği bir cevap varsa zaten cevaplayacaklardır. Ek olarak konunuza gelmeleri için @ Recep Baltaş ve ya @ Ali Güngör olarak etiketleyebilirsiniz (Arada boşuk olmadan.) ama birçok kişi bu yöntemi kullandığı için geç cevaplayabilirler sonuçta 2 kişiler. :matrix:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı