Yönetim bilişim sistemleri iş imkanları nasıldır?

kağan63

Centipat
Daha fazla  
Bu bölümün devlette iş imkanları nasıldır?Açıköğretim diploması bu bölümde devlette işe alım konusunda sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
Döküm ISO

Bu bölümün kamu sektöründeki iş imkanları nasıldır? Açık öğretim diploması bu bölümde kamuda işe alım konusunda sıkıntı çıkarır mı?

Kamu vs aracı bulucu vs gibi sistem dışı var ise girersin. Yani ister açık öğretim diploma veya net diploma olsa dahi bizde sistem tam ters işler

Diploma = iş demek değil. Özellikle bizim gibi ülkelerde ne okursan oku içeride tanıdığın sana referans olacak biri yoksa işe girmen çok zor. Tek çaren okul staj döneminde kanıtlaman ve kalman onun dışında zor. Ya da çok başarılı ve işini iyi yapan biri olacaksın o zamanda Türkiye'de çalışmazsın. İki ucu değnek anlayacağın. Neyden keyif alacaksan onu oku ve sevdiğin yolda o inançla ilerle. Burada iş imkanı var mı diye sorarsan sana "bugün var derler" ama sen okulu bitirdikten sonra olmayabilir. Bu ülkedeki geçiş hiçbir ülkede yok. Kısacası sevdiğin işi yap ona odaklan zaten başarılı olursan illa sana bir iş kapısı açılır. Kimin ne dediğinden çok sen ne istiyorsun ona odaklan. Kamu da belli bir yaşa kadar alım yapılıyor onda da işte sen girebilir misin ya da alırlar mı oda bir tartışma konusu.

Diploma = iş demek değil. Özellikle bizim gibi ülkelerde ne okursan oku içeride tanıdığın sana referans olacak biri yoksa işe girmen çok zor. Tek çaren okul staj döneminde kanıtlaman ve kalman onun dışında zor. Ya da çok başarılı ve işini iyi yapan biri olacaksın o zamanda Türkiye'de çalışmazsın. İki ucu değnek anlayacağın. Neyden keyif alacaksan onu oku ve sevdiğin yolda o inançla ilerle. Burada iş imkanı var mı diye sorarsan sana "bugün var derler" ama sen okulu bitirdikten sonra olmayabilir. Bu ülkedeki geçiş hiçbir ülkede yok. Kısacası sevdiğin işi yap ona odaklan zaten başarılı olursan illa sana bir iş kapısı açılır. Kimin ne dediğinden çok sen ne istiyorsun ona odaklan. Kamu da belli bir yaşa kadar alım yapılıyor onda da işte sen girebilir misin ya da alırlar mı oda bir tartışma konusu.
Diploma? Harekati ! boşa çıkmazı kırıcı?ülkemizdeki sistemin bir an önce işlenip servis edilmesi istediğin kadar çalış istediğin kadar kulaç at ama bakıyorsun ör-diploman puff senin yerine alınan ise sistemin içinde binlerce çürük kişi kisiler kendi aile vs koyduğu sürece .....aslında okadar basitKİ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı