Yönetim bilişim sistemleri okunur mu?

Ellaa00

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, YKS açıklandı soluğu burada aldım. Bu bölümü bileniniz tanıyanınız, okuyanınız varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdi şöyle ki kötü bir sıralama yaptım. Zaten özelde okuyacaktım, istinye üniversite. Düşünüyorum bu bölümde aşırı bir matematik var mı? Ders programına vs baktım ama anlayamadım, 4 işlem anca yapıyorum, zorlar mı? Mezuna kalın falan demeyin. Teşekkürler.

Yanlış yönlendirmek istemem ama fonksiyonlar gerekiyordu galiba. Genel olarak programlama olacak çünkü.

Zorlayabilir gibi duruyor eğer matematiğin hiç yoksa dediğin gibi öğretim programında matematik ile ilgili kısımlara baktım 1. sınıfta matematik görüyorsun ilk dönemdekini muğlak bırakmışlar ikinci dönemin ise kazanım çıktısı aşağıda.

Akademisyenler genelde ders çıktılarına uymaya çalışır. Bunları yapabilmen hiç değilse mantığını kavrayabilmen gerekiyor bence.

Of bu bölümü istiyordum ama çok zorlar beni matematik açısından. Ne yazacağım bilmiyorum. Çok teşekkür ederim.

Siralamaniz kaçtı bende kötü sıralama yaptım YBS düşünüyorum. Benim de matematiğim iyi değil.

Eğer tam burslu değilse İstinye yazmayın. Bu yıl çok zam yaptılar. Onun haricinde sosyal etkinlik açısından da kötü bir okul. Siyasi durumlar yüzünden Bahar festivali iptal oldu. Bölüm için okunabilir.

Siralamaniz kaçtı bende kötü sıralama yaptım YBS düşünüyorum. Benim de matematiğim iyi değil.
800k civarı yaptım. Matematik yüzünden seçmeyeceğim sanırım

ne tam bursu ahahshshs 800k yaptım ve evet aşırı zamlı bir okulmuş vazgeçiyorum sanırım bundanda

800k civarı yaptım. Matematik yüzünden seçmeyeceğim sanırım

Ne tam bursu ahahshshs 800k yaptım ve evet aşırı zamlı bir okulmuş vazgeçiyorum sanırım bundan da

Ben uzaktan YBS okumayı düşünüyorum da acaba mantıklı mı? Mezuna kalmamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…