Açık öğretim okumayacağım ki bu uzaktan öğretim normal diplomayla aynı örgün diplomasıyla aynı olacak? Hem kendimi geliştireceğim hem masraftan kurtulup üniversite okuyacağım
Açık öğretim okumayacağım ki bu uzaktan öğretim normal diplomayla aynı örgün diplomasıyla aynı olacak? Hem kendimi geliştireceğim hem masraftan kurtulup üniversite okuyacağım
Baktım uzaktan öğretim programı bir tek Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde var mezunlarına bakmak lazım iyi yerlerde çalışıyorlarsa olabilir. Açıköğretim gibi değilmiş evet.
Baktım uzaktan öğretim programı bir tek Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde var mezunlarına bakmak lazım iyi yerlerde çalışıyorlarsa olabilir. Açık öğretim gibi değilmiş evet.
Hayır sadece açıköğretim programı olarak var. Fakültenin ismi "Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi" olarak geçiyor ancak bölüm uzaktan eğitim değil, açıköğretim.
Hayır sadece açık öğretim programı olarak var. Fakültenin ismi "Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi" olarak geçiyor ancak bölüm uzaktan eğitim değil, açık öğretim.