Begefendi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlarımla yogbox Reloaded oynayacağız. Sunucuya kaç GB RAM verirsem yeterli olur? Mod paketinin oynarken minimum sistem gereksinimi nedir?
Arkadaşlarımla yogbox Reloaded oynayacağız. Sunucuya kaç GB RAM verirsem yeterli olur? Mod paketinin oynarken minimum sistem gereksinimi nedir?
OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 15 Mayıs 2021 #2 Ben 4 GB veriyorum gayet yeterli oluyor.
Begefendi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 OyunTanesi dedi: Ben 4 GB veriyorum gayet yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... arkadaşın pc si biraz eski ve 8 GB rami var. Şuan format atılıyo ve windows 10 yükleniyo. sence 3 gb verse yeter mi
OyunTanesi dedi: Ben 4 GB veriyorum gayet yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... arkadaşın pc si biraz eski ve 8 GB rami var. Şuan format atılıyo ve windows 10 yükleniyo. sence 3 gb verse yeter mi
OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 15 Mayıs 2021 #4 Begefendi dedi: Arkadaşın PC'si biraz eski ve 8 GB RAM'i var. Şu an format atılıyor ve Windows 10 yükleniyor. Sence 3 GB verse yeter mi? Genişletmek için tıkla... Ben ağbeyimin PC'sinden sunucuyu açıyorum 16 GB RAM'i var arkadaşının 3 GB vermesi gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Begefendi dedi: Arkadaşın PC'si biraz eski ve 8 GB RAM'i var. Şu an format atılıyor ve Windows 10 yükleniyor. Sence 3 GB verse yeter mi? Genişletmek için tıkla... Önemli olan internetinin hızı ve verilen RAM miktarı eğer donmalar oluyorsa internetinden kaynaklı olabilir.
Begefendi dedi: Arkadaşın PC'si biraz eski ve 8 GB RAM'i var. Şu an format atılıyor ve Windows 10 yükleniyor. Sence 3 GB verse yeter mi? Genişletmek için tıkla... Ben ağbeyimin PC'sinden sunucuyu açıyorum 16 GB RAM'i var arkadaşının 3 GB vermesi gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Begefendi dedi: Arkadaşın PC'si biraz eski ve 8 GB RAM'i var. Şu an format atılıyor ve Windows 10 yükleniyor. Sence 3 GB verse yeter mi? Genişletmek için tıkla... Önemli olan internetinin hızı ve verilen RAM miktarı eğer donmalar oluyorsa internetinden kaynaklı olabilir.
Begefendi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 Minecraft sunucu çökmesi arkadaşlar yardım eder misiniz