Yoğun ishal nasıl geçer?

TombulTux

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Benim 4 veya 5 haftadır geçmeyen yoğun ishalim var. Bazen sadece kahverengi su akarken bazen yarı su ile karışık dışkı çıkabiliyor. Ne yapsam geçer?

Benim 4 veya 5 haftadır geçmeyen yoğun ishalim var. Bazen sadece kahverengi su akarken bazen yarı su ile karışık dışkı çıkabiliyor. Ne yapsam geçer?
Benim 5 aydır vardı kendiliğinden düzelmişti. Bol bol yoğurt ve muz ye.

Bence bol su iç bağırsaklar temizlensin. Maden suyuda iç.

Birkaç defa nereden nasıl geldigini hala bilemedigim belarus patatesi yiyerek ishali %75 azalttım biraz daha yersem bitecek gibi.
%75 olduğunu nereden anladınız
Şüpheli Duran Belasus Patatesi:
İshal: -%75
+%10 Can
-%3 Can yenilenmesi
+%10 Metabolizma Hızı
%3 ihtimalle kalıcı kabızlık.

Bir kaba 5 yemek kaşığı yoğurt koy ondan sonra 3 yemek kaşığı çiğ çay koy ondan sonra karıştırıp ye tadı kötü olacak ama hemen gececek.

Doktor teşhisi olmadan yorum yapmanın hiçbir manası yok. Aynı şekilde uzun süreli ishal probleminden doktora gittiğimde gaz distansiyonu ve bağırsaklarımda problem bulduk. Hiç riske atmayın randevuyu alın gidin sağlığınızdan ödün vermeyin geçmiş olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…