Yoğun suda yırtılmayan havlu önerisi

Makaleler
12
Titiz olduğum için havluyu serip banyo yapıyorum. Çünkü küvet bana göre yeterince temiz değil. Ben de temizlemekle uğraşmak yerine havlu sermekteyim. Tabii bu zamana kadar yoğun su sebebiyle birçok havlu yırtılıp çöp oldu.

Yoğun suya karşı dayanan ve yırtılmayan havlu önerisi istiyorum.

Duşu farklı evlerde mi alıyorsunuz? Kendi evinizde ise her seferinde temizlik yapmanızı öneririm. Bu öyle bir olay değil çünkü.

Küvet yerine ayakta duş alın hocam.

Hocam havluya harcayacağınız parayı psikoloğa verin. Ya da duş kabin kullanın ayakta duş alın. Çünkü bu normal bir durum değil. Hayatı zehir etmeyin kendinize.

Hey Technopat üyeleri! Sizden eleştiri mi istedim? Sorunun dışına çıkmamanızı rica ediyorum.

Mizah Bakış Açısı
Soru -> Ben yırtılmayan havlu istiyorum.
Yanıt -> Hayır, sakın öyle bir şey arama! Senin bunu yapman hata. Bu işi derhal bırak! Yırtılan havlu kullanacaksın.

Rapor ederek gereksiz mesajdan saydırabilirsin.

Soruna cevap olarak, su altında kullanılan ya da su geçirmeyen bir mat tarzı ürün bulursan belki daha mantıklı olur. Belki de küvete koymak için böyle bir şey üretmişlerdir bile? Bilemiyorum... Çünkü havluların görevi su altında durmak olmadığından hep parçalanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…