xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Biri cevap verebilir mi? Yoğurt ya da diğer adıyla yayla çorbası ısıtılırsa sorun olur mu?
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Şubat 2021 #2 Çorbanın hazır olması için pişirilmesi gerekiyor. Pişirilirken de doğal olarak çorba ısınmış oluyor. Neden tekrar ısıtmak sorun olsun ki?
Çorbanın hazır olması için pişirilmesi gerekiyor. Pişirilirken de doğal olarak çorba ısınmış oluyor. Neden tekrar ısıtmak sorun olsun ki?
C Cemal Gürsel Hectopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 642 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #3 Ne olacak yahu
xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 183206 dedi: Çorbanın hazır olması için pişirilmesi gerekiyor. Pişirilirken de doğal olarak çorba ısınmış oluyor. Neden tekrar ısıtmak sorun olsun ki? Genişletmek için tıkla... Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu?
183206 dedi: Çorbanın hazır olması için pişirilmesi gerekiyor. Pişirilirken de doğal olarak çorba ısınmış oluyor. Neden tekrar ısıtmak sorun olsun ki? Genişletmek için tıkla... Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #5 Yoğurdun ekşimesi vb. derdiniz var sanırım. Hayır, herhangi bir sorun olmaz. Tabii aynı çorbayı 57. kez ısıtmıyorsanız.
Yoğurdun ekşimesi vb. derdiniz var sanırım. Hayır, herhangi bir sorun olmaz. Tabii aynı çorbayı 57. kez ısıtmıyorsanız.
EGOLU30 Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #6 xXsUcUkXx dedi: Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir tane tava al.Sonra ne kadar yiyeceksen o kadar tavaya doldur.İstediğin kadar pişir.
xXsUcUkXx dedi: Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir tane tava al.Sonra ne kadar yiyeceksen o kadar tavaya doldur.İstediğin kadar pişir.
i_sokilinc Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #7 2-3 kere ısıtılıp geri soğuduysa sıkıntı olabilir. Ama ilkse rahatlıkla ısıtıp yiyebilirsiniz.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 9 Şubat 2021 #8 Yiyeceğin kadarını ısıt, hepsini ısıtıp yarısını yedikten sonra buzdolabına kaldırma
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Şubat 2021 #9 xXsUcUkXx dedi: Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum ki, ısıtmanız zararlı olsaydı eğer çorba en başta nasıl pişirilecekti? Böyle bir çorba yeryüzünde nasıl olacaktı?
xXsUcUkXx dedi: Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum ki, ısıtmanız zararlı olsaydı eğer çorba en başta nasıl pişirilecekti? Böyle bir çorba yeryüzünde nasıl olacaktı?
metincq Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #10 xXsUcUkXx dedi: Biri cevap verebilir mi? Yoğurt ya da diğer adıyla yayla çorbası ısıtılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki ısıtılır. Daha dün ısıtıp yedim ama sadece tek seferlik ısıtılır. İkinciye ısıtamazsın.
xXsUcUkXx dedi: Biri cevap verebilir mi? Yoğurt ya da diğer adıyla yayla çorbası ısıtılırsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki ısıtılır. Daha dün ısıtıp yedim ama sadece tek seferlik ısıtılır. İkinciye ısıtamazsın.