Yoğurt çorbası ısıtılır mı?

xXsUcUkXx

Hectopat
Daha fazla  
Biri cevap verebilir mi? Yoğurt ya da diğer adıyla yayla çorbası ısıtılırsa sorun olur mu?

Çorbanın hazır olması için pişirilmesi gerekiyor. Pişirilirken de doğal olarak çorba ısınmış oluyor. Neden tekrar ısıtmak sorun olsun ki?

Çorbanın hazır olması için pişirilmesi gerekiyor. Pişirilirken de doğal olarak çorba ısınmış oluyor. Neden tekrar ısıtmak sorun olsun ki?

Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu?

2-3 kere ısıtılıp geri soğuduysa sıkıntı olabilir. Ama ilkse rahatlıkla ısıtıp yiyebilirsiniz.

Çorba zaten pişmiş evde tekim bir de ılık ısıtmak istiyorum ısıtılırsa sorun olur mu?
Ben de diyorum ki, ısıtmanız zararlı olsaydı eğer çorba en başta nasıl pişirilecekti? Böyle bir çorba yeryüzünde nasıl olacaktı?

Biri cevap verebilir mi? Yoğurt ya da diğer adıyla yayla çorbası ısıtılırsa sorun olur mu?

Tabii ki ısıtılır. Daha dün ısıtıp yedim ama sadece tek seferlik ısıtılır. İkinciye ısıtamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…