Yohimbine alınır mı?

overdose af

Femtopat
Daha fazla  
Spora tekrardan geri başladım, yaklaşık 1–1,5 senedir spor yapmıyorum. Ödem ve yağ oranım artmış durumda, doğal olarak. İnternette yohimbine ile alakalı birçok şey gördüm, bir de bu konuda yetkin ve bilgili birisinin düşüncesini merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yohimbine'i araştırmış ve kullanmış biri olarak konuşacağım. Yohimbine halk arasında inatçı yağlar denilen yağları yakmak için kullanılan bir bileşik. Alfa-2 reseptör antagonistidir, nöradrenalini yükseltir, nabzını artırır, damarları genişletir hatta ereksiyon tedavisi için de kullanılır. Kg başına 0.2 mg alınması idealdir, 80 kg de 16 mg alınır misal. Ayrıca aç karna alınır çünkü insülin yükselince yağ yakımı baskılanır ve yohimbine metabolizması etkisiz kalıyor. Sabah aç karna kardiyo öncesi kafein gibi uyarıcılarla beraber alınırsa etkisi artar.

Eğer yağ oranın %15 altında değilse kullanma. Diyet+Antrenman+Kardiyo ve kafein gibi uyarıcılar yeterli. Yohimbine artık doğal olarak yağ oranımı nereye kadar indirebilirim sorusunun cevaplarından biri gibi geliyor bana. Çünkü sen şu an zor yakılan yağlardan ziyade yakabileceğin yağlara odaklan zaten gelişimi göreceksin, tekrardan başlamışsın spora.

Yohimbine'i araştırmış ve kullanmış biri olarak konuşacağım. Yohimbine halk arasında inatçı yağlar denilen yağları yakmak için kullanılan bir birleşik. Alfa-2 reseptör antagonistidir, nöradrenalini yükseltir, nabzını artırır, damarları genişletir hatta ereksiyon tedavisi için de kullanılır. Kg başına 0.2 mg alınması idealdir, 80 kg de 16 mg alınır misal. Ayrıca aç karna alınır çünkü insülin yükselince yağ yakımı baskılanır ve yohimbine metabolizması etkisiz kalıyor. Sabah aç karna kardiyo öncesi kafein gibi uyarıcılarla beraber alınırsa etkisi artar.

Eğer yağ oranın %15 altında değilse kullanma. Diyet+antrenman+kardiyo ve kafein gibi uyarıcılar yeterli. Yohimbine artık doğal olarak yağ oranımı nereye kadar indirebilirim sorusunun cevaplarından biri gibi geliyor bana. Çünkü sen şu an zor yakılan yağlardan ziyade yakabileceğin yağlara odaklan zaten gelişimi göreceksin, tekrardan başlamışsın spora.

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için öncelikle yohimbine elimde şu an mevcut sabah aç karna alıp kardiyoya gittim ekstradan diyetime karşı sadık kalıyorum düzgün bir beslenme ile devam ettiriyorum 85 kiloyum 1 hap yani 10mg kullanıyorum kafein olarak da akşam spora gitmeden önce pre workout kullanıyorum bu şekil bir süreç tabii antrenman sonrası whey cre BCAA+glutamine takviyeside var süreci hızlandırma değil de daha iyi bir şekilde götürür mü yohimbine?

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için öncelikle yohimbine elimde şu an mevcut sabah aç karna alıp kardiyoya gittim ekstradan diyetime karşı sadık kalıyorum düzgün bir beslenme ile devam ettiriyorum 85 kiloyum 1 hap yani 10mg kullanıyorum kafein olarak da akşam spora gitmeden önce pre workout kullanıyorum bu şekil bir süreç tabii antrenman sonrası whey cre BCAA+glutamine takviyeside var süreci hızlandırma değil de daha iyi bir şekilde götürür mü yohimbine?
En basitinden yohimbine nabzını yükselttiği için biraz daha kalori yakabilirsin, süreci hızlandırır. Tam etkisini görür müsün onu bu süreç bittiği zaman anlayabilirsin anca. Dediğim gibi yakımı zor olan yağlara odaklandığı için %15-16 yağ oranında hiç anlamayabilirsin bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı