Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2017 #1 Yani gerçekten de yok böyle bi taklit. Bir taklit düşünün ki ortada taklit yok... O derece yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yani gerçekten de yok böyle bi taklit. Bir taklit düşünün ki ortada taklit yok... O derece yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mr.Acar Ziyaretçi 20 Eylül 2017 #2 Su aygırısı taklidini ben her zaman balgam çıkarırken yapıyorum. Adam beni TRT Belgesel'e kadar getirdi.
Su aygırısı taklidini ben her zaman balgam çıkarırken yapıyorum. Adam beni TRT Belgesel'e kadar getirdi.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Eylül 2017 #3 @Silinen üye duymasın.