L luhoye Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 6 12 Mart 2020 #1 Arkadaşlar, pek forum ile ilgili değil ama sorabilecek başka kimsem yok Uzun bir süredir yeni bir iş kurmak istiyorum, 100 bin lira civarında sermayem var lakin bir türlü hangi işe odaklanacağımı belirleyemedim. Yeni İş Fikirleri 2020 , Karlı Yeni İş Fikirleri 2020 gibi siteleri 2 aydan uzun süredir inceliyorum. Aklıma sıcak yatanlar; - AVM'de çikolata standı - Tesettür giyim mağazası - Tablet satış mağazası (sadece tablet) - Müzik aleti kiralama (gitar, piyano vs.) - Organik güzellik ürünleri mağazası (son zamanlarda moda) Sizin bir öneriniz var mı?
Arkadaşlar, pek forum ile ilgili değil ama sorabilecek başka kimsem yok Uzun bir süredir yeni bir iş kurmak istiyorum, 100 bin lira civarında sermayem var lakin bir türlü hangi işe odaklanacağımı belirleyemedim. Yeni İş Fikirleri 2020 , Karlı Yeni İş Fikirleri 2020 gibi siteleri 2 aydan uzun süredir inceliyorum. Aklıma sıcak yatanlar; - AVM'de çikolata standı - Tesettür giyim mağazası - Tablet satış mağazası (sadece tablet) - Müzik aleti kiralama (gitar, piyano vs.) - Organik güzellik ürünleri mağazası (son zamanlarda moda) Sizin bir öneriniz var mı?
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 12 Mart 2020 #2 Bedava fikirler bizden parayı kazanması sizden. Güzel fikir
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 12 Mart 2020 #3 AVM'lerde stand açmak güzel fikir arkadaşım güzel para kazanıyor ama tutar mı tutmaz mı denemen lazım. Güzel bir iş fikrim olsa kendim yapardım zaten.
AVM'lerde stand açmak güzel fikir arkadaşım güzel para kazanıyor ama tutar mı tutmaz mı denemen lazım. Güzel bir iş fikrim olsa kendim yapardım zaten.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 12 Mart 2020 #4 Çiğköfte standı aç.
Tolgagnl Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 50 12 Mart 2020 #5 Usta en güzeli Avm de çocuk oyun parkı açmak bulabilirsen tabi. Hiç gideri yok. Ayrıca satacağın tost ve çay ile birlikte ayrıca para kazanabiliyorsun. Bende para olsa ben açacağım da nerdee.
Usta en güzeli Avm de çocuk oyun parkı açmak bulabilirsen tabi. Hiç gideri yok. Ayrıca satacağın tost ve çay ile birlikte ayrıca para kazanabiliyorsun. Bende para olsa ben açacağım da nerdee.