jawRy1905 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 e-Devlet'ten bir askerlik durumuna bakayım dedim ve yoklama döneminde olduğum gözüküyor. Hiçbir şey bilmiyorum bu konu hakkında o yüzden size sorayım dedim bu ne demek oluyor? Yaşım 18 bu sene üniversite 2.sınıfa geçtim eylül'de 19 olacağım. Dosya Ekleri 1724075865873.png 69,8 KB · Görüntüleme: 362
e-Devlet'ten bir askerlik durumuna bakayım dedim ve yoklama döneminde olduğum gözüküyor. Hiçbir şey bilmiyorum bu konu hakkında o yüzden size sorayım dedim bu ne demek oluyor? Yaşım 18 bu sene üniversite 2.sınıfa geçtim eylül'de 19 olacağım.
eyuptrkoglu Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #2 En yakın askerlik şubesine git tecil ettir 4 ay içerisinde yapman lazım yoksa kaçak durumuna düşersin.
En yakın askerlik şubesine git tecil ettir 4 ay içerisinde yapman lazım yoksa kaçak durumuna düşersin.
jawRy1905 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 eyuptrkoglu dedi: En yakın askerlik şubesine git tecil ettir 4 ay içerisinde yapman lazım yoksa kaçak durumuna düşersin. Genişletmek için tıkla... Bıraktığım fotodaki yoklama başvurusu ne için acaba? O başvuruyu yapmam gerekiyor mu yoksa direkt askerlik şubesine mi gitmem lazım
eyuptrkoglu dedi: En yakın askerlik şubesine git tecil ettir 4 ay içerisinde yapman lazım yoksa kaçak durumuna düşersin. Genişletmek için tıkla... Bıraktığım fotodaki yoklama başvurusu ne için acaba? O başvuruyu yapmam gerekiyor mu yoksa direkt askerlik şubesine mi gitmem lazım
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.676 Makaleler 12 Çözümler 16 19 Ağustos 2024 #4 Askerlik şubesine git tecil ettir askere gitmek istemiyorsan şuan yaşın 18'e git derim. 25 e geldim hala gitmedim pişmanım.
Askerlik şubesine git tecil ettir askere gitmek istemiyorsan şuan yaşın 18'e git derim. 25 e geldim hala gitmedim pişmanım.
jawRy1905 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #5 Attacksaw dedi: Askerlik şubesine git tecil ettir askere gitmek istemiyorsan şuan yaşın 18'e git derim. 25 e geldim hala gitmedim pişmanım. Genişletmek için tıkla... Üniversite okuyorum gidemem şuan ondan
Attacksaw dedi: Askerlik şubesine git tecil ettir askere gitmek istemiyorsan şuan yaşın 18'e git derim. 25 e geldim hala gitmedim pişmanım. Genişletmek için tıkla... Üniversite okuyorum gidemem şuan ondan
eyuptrkoglu Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #6 jawRy1905 dedi: Bıraktığım fotoğraftaki yoklama başvurusu ne için acaba? O başvuruyu yapmam gerekiyor mu yoksa direkt askerlik şubesine mi gitmem lazım. Genişletmek için tıkla... Başvuru yaparsan askere gitmek istiyorum demiş oluyorsun. Elleme hiçbir şeye şubeye git sonra.
jawRy1905 dedi: Bıraktığım fotoğraftaki yoklama başvurusu ne için acaba? O başvuruyu yapmam gerekiyor mu yoksa direkt askerlik şubesine mi gitmem lazım. Genişletmek için tıkla... Başvuru yaparsan askere gitmek istiyorum demiş oluyorsun. Elleme hiçbir şeye şubeye git sonra.
jawRy1905 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #7 eyuptrkoglu dedi: Başvuru yaparsan askere gitmek istiyorum demiş oluyorsun. Elleme hiçbir şeye şubeye git sonra. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim şubeye gideceğim
eyuptrkoglu dedi: Başvuru yaparsan askere gitmek istiyorum demiş oluyorsun. Elleme hiçbir şeye şubeye git sonra. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim şubeye gideceğim