Yoklama kaçağı birisi üniversiteye kayıt olabilir mi?

yakup_tz

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 23 yaşındayım 1 aydır yoklama kaçağıyım, lise mezunuyum ve YKS hazırlanıp derece yapacağım. 5-6 ay kaçak olsam bile sınava girip üniversite kazansam kayıt olabilir miyim üniversiteye? Son olarak üniversite kayıt oldu diyelim, yoklama kaçağı durumum düşer mi? Detaylı anlatabilir misiniz?

O sıra yakalanırsan hem eskiden 400 liraydı şimdi zamlanmış bir ceza + yaka paça asker.
Üniversite otomatik olarak erteliyor hallediyor o işi ama senin yazılman etmen bu sırada polisten ve çevirmeden terörist gibi kaçman gerek.

Bu arada net terörist muamelesi yersin kusra bakma, hakediyonda 19 yaşında geliyor çağrı zaten.

Mübala ettim alınma ama yani 4 sene olmuş sana.

Bu arada sana tecil etmeni de isteyebilirler.

O sıra yakalanırsan hem eskiden 400 liraydı şimdi zamlanmış bir ceza + yaka paça asker.
Üniversite otomatik olarak erteliyor hallediyor o işi ama senin yazılman etmen bu sırada polisten ve çevirmeden terörist gibi kaçman gerek.

Bu arada net terörist muamelesi yersin kusra bakma, hakediyonda 19 yaşında geliyor çağrı zaten.

Mübala ettim alınma ama yani 4 sene olmuş sana.

Bu arada sana tecil etmeni de isteyebilirler.
Reis hiç tecil ettirmedim ben, şimdi gitsem tecil edebilir miyim, yks hazırlanıyorum derece yapıyorum diyip?

hocam bende yoklama kaçağıyım ne yapmamız lazım bu sene üniversite sınavında iyi bir puan çıkardım ve bir daha hazırlanmak gibi bir şeyi düşünemem

Merhaba, 23 yaşındayım 1 aydır yoklama kaçağıyım, lise mezunuyum ve YKS hazırlanıp derece yapacağım. 5-6 ay kaçak olsam bile sınava girip üniversite kazansam kayıt olabilir miyim üniversiteye? Son olarak üniversite kayıt oldu diyelim, yoklama kaçağı durumum düşer mi? Detaylı anlatabilir misiniz?
hocam bende yoklama kaçağıyım ne yapmamız lazım bu sene üniversite sınavında iyi bir puan çıkardım ve bir daha hazırlanmak gibi bir şeyi düşünemem

Benim edindiğim bilgilere göre üniversiteye kayıt yapabilirsin fakat yoklama kaçağı olduğun için askere gitmen gerekir yani kaydı yaparken askerlik belgesi ister şubeye gidip askere gidicem dersin üniversite için belge istersin üniverstesi kaydını yapar sonra yallah askere 😅 bende senle aynı durumdayım millet okul iş sonra askerlik yaparken biz okuldan önce askere gidecez. Sıralamayı karıştırdik neyse en azından azınlığız o gözle bak.. Bu arada üniversitenin öğrenci işlerinden bu konu hakkında detaylı bilgi al cimere sor aklindakileri askerlik şubesiyle görüş tam neticeye varırsın.. bana da durumunu bildirirsen çok sevinirim aynı durumdayiz

Üniversite sınavına girdikten sonra herhangi bir askerlik belgesi istemezler 2'si çok ayrı şeyler bu konuda internette yanılgı çok sadece yoklama kaçağı kaldıktan sonra askerliğiniz tecil olmaz eğer yaş haddina takıldıysanız ama kayıt için herhangi bir şubeye gitme durumu vs söz konusu değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı