Yoklama kaçakları e-Devlet üzerinden tecil ettirebilir mi?

İlk önce aceleyle yoklama başvurusu yaptım sonra tecil ettirdim ama yoklama başvurusu iptal ettirilemiyor.Ne yapmam gerek ? askerlik şubesini aradığımda sağlık ocağına gitmene gerek yok dediler ama kafam çok karışır başvuru açılmış gözüküyor e devlette.

Welcom to turkey ne bekliyosunuz yani.

O iptal edilebilen bir şey. Bende kazayla dediğin şekilde yaptım. Herhangi bir sorun olmadı. Önce asal yoklama ardından muayne ondan sonrada askeriye yoklamanı tamamlıyor. Sen muayne olmadığın sürece bu süreç işlemez. Erteleme sekmesinden tecil yapınca 14 gün içinde tecilin gözükecektir yazıyor. Bende 9-10 günde gözüktü. Şu an 31/12/2023 tarihine kadar tecilliyim. Yani erteleme yaptığınız sürece sorun etmeyin onu.

Hocam saatlerdir deniyorum ertelemeyi ama son noktada kayıt et yerine basınca hata veriyor. Bir tek bende mi hata veriyor?

Üniversite okuyorum 1. Yılım, illa gitmek zorunda mıyım evden halletme şansım var mı? çünkü hem sıra çok uzun olacak hem de evime çok çok uzak bir yerde. (Okula mail attım dönüş bekliyorum)

E-Devlet yoklama başvurusunu yaptım.

E devlet üzerinden nasıl yapılıyor yaptıysan anlatsana tecili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…