Yol canavarı 1050 beygirlik Ferrari 849 Testarossa tanıtıldı!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Otomotiv dünyasının en köklü isimlerinden Ferrari efsane Testarossa adını yeniden sahneye çıkarıyor. Maranello’nun yeni şaheseri 849 Testarossa hibrit güç ünitesiyle 1050 beygirlik performans sunarken ikonik geçmişi modern mühendislikle buluşturuyor. Tasarımı, teknolojisi ve hız değerleriyle Ferrari tarihindeki en iddialı modellerden biri olan yeni Testarossa markanın mirasını geleceğe taşıyan bir kilometre taşı.Elektrikli destekli 1050 beygirlik Ferrari 849 […]

Devamı: Yol canavarı 1050 beygirlik Ferrari 849 Testarossa tanıtıldı!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şu öndeki siyah şeyi yapmasalar olmuyor mu? Transit'lerdeki kaput rüzgarlıklarına benziyor.

Şu öndeki siyah şeyi yapmasalar olmuyor mu? Transit'lerdeki kaput rüzgarlıklarına benziyor.

Önemli işlevi vardır. Hafif olsun diye ekstra çaba gösterilen bir arabada lüzumsuz ağırlık istemezler.

Hangisinden bahsediyorsunuz anlamadım? Ön lambalar kısmını mı diyorsunuz?

Farlar arasındaki siyah yatay şerit var ya, ondan bahsediyorum. Bence çok tuhaf duruyor.
Kırmızı rengi için çok çingene işi olmuş gibi duruyor ama diğer renklerde benim hoşuma gitti aracın düz ve sade bir renk olmasından ziyade böyle şeyler görmek hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…