Tex Johnson'un o yıllarda GTA oynayabileceğini düşünmüyorum. Yapan şirket bile o yılda yoktur herhalde. Şimdikilerin oyunda yaptığını gerçekte yapmış, takdire şayan.
Tex Johnson'un o yıllarda GTA oynayabileceğini düşünmüyorum. Yapan şirket bile o yılda yoktur herhalde. Şimdiklerin yaptığını gerçekte yapmış, takdire şayan.
Son olarak şunu da belirteyim, 1955 Yılında uçaklar yeni yeni teknolojiyle buluşuyordu. Haliyle şuan ki Teknoloji o zaman yoktu, bu da önlemlerin çok zor alınması demek.
Son olarak şunu da belirteyim, 1955 Yılında uçaklar yeni yeni teknolojiyle buluşuyordu. Haliyle şuan ki Teknoloji o zaman yoktu, bu da önlemlerin çok zor alınması demek.
Eski zamanlarda teknoloji bu kadar gelişmiş değildi, haliyle önlemlerin tam olarak neler olacağını kestiremezlerdi. Teknoloji sayesinde sanal ortamda uçak kaza simülasyonları yapılıyor ve ona göre önlemler alınabiliyor.
Eski zamanlarda teknoloji bu kadar gelişmiş değildi, haliyle önlemlerin tam olarak neler olacağını kestiremezlerdi. Teknoloji sayesinde sanal ortamda uçak kaza simülasyonları yapılıyor ve ona göre önlemler alınabiliyor.
Biliyorum. Genelde pilot eğitimlerinde de uçuş simülatörleri kullanılıyor ama o uçuş denemesinde uzaktan bakınca pek önlem var gibi gözükmediğini de belirtiyim.