duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Yakın zamanda Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum ve hayatımda ilk kez uçağa bineceğim, sistem nasıl işliyor? Valizin içine neler konabilir?
Yakın zamanda Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum ve hayatımda ilk kez uçağa bineceğim, sistem nasıl işliyor? Valizin içine neler konabilir?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 3 Ağustos 2024 #2 Yanınızdaki elektronik cihazlar için priz dönüştürücü götürmenizde fayda olabilir.
selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 493 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 duzzstar dedi: Yakın zamanda Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum ve hayatımda ilk kez uçağa bineceğim, sistem nasıl işliyor? Valizin içine neler konabilir? Genişletmek için tıkla... Uçuş uzun sürecektir yanına kek poğaça bir şeyler al. Ekonomide uçtuğunu düşünürsek yemek ikram edilmeyecektir muhtemelen.
duzzstar dedi: Yakın zamanda Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum ve hayatımda ilk kez uçağa bineceğim, sistem nasıl işliyor? Valizin içine neler konabilir? Genişletmek için tıkla... Uçuş uzun sürecektir yanına kek poğaça bir şeyler al. Ekonomide uçtuğunu düşünürsek yemek ikram edilmeyecektir muhtemelen.
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 B 52 Stratofortress dedi: Yanınızdaki elektronik cihazlar için priz dönüştürücü götürmenizde fayda olabilir. Genişletmek için tıkla... bavula neler konabilir hocam?
B 52 Stratofortress dedi: Yanınızdaki elektronik cihazlar için priz dönüştürücü götürmenizde fayda olabilir. Genişletmek için tıkla... bavula neler konabilir hocam?