LEXUXX Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #11 GTX 1060 6GB dedi: Kardeşim İstanbul'da sadece kulaklık mı buldun yoksa Geçenlerde kaybettim 1 çift kulaklık. Genişletmek için tıkla... Yok knk Balıkesir deyim J. Barbaro dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... GucukBey dedi: Öyle işte bende 25kuruş buluyorum falan. Bu arada apple kendi sitesi var oradan kontrol ediliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arattigim zaman hata veriyor sorgulamiyor TheYusibo dedi: Hayır kutunun içindeki seri no fotoğrafını atın dedi arkadaş. Genişletmek için tıkla... Gözüküyordu bilmiyorum telefon bu kadar netliyor J. Barbaro dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Attim
GTX 1060 6GB dedi: Kardeşim İstanbul'da sadece kulaklık mı buldun yoksa Geçenlerde kaybettim 1 çift kulaklık. Genişletmek için tıkla... Yok knk Balıkesir deyim J. Barbaro dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... GucukBey dedi: Öyle işte bende 25kuruş buluyorum falan. Bu arada apple kendi sitesi var oradan kontrol ediliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arattigim zaman hata veriyor sorgulamiyor TheYusibo dedi: Hayır kutunun içindeki seri no fotoğrafını atın dedi arkadaş. Genişletmek için tıkla... Gözüküyordu bilmiyorum telefon bu kadar netliyor J. Barbaro dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Attim