Yolda bulunan mouse pad kullanmalı mı?

Friendisturk

Picopat
Yer
Golgi Cisimciği
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 2. Nesil 8 GB DDR3 Ram İntel HD Graphics 3000 512 GB HDD
Meslek
Öğrenci (Maalesef)
Bugün yolda gezerken çöpün yanından geçiyordum; yerde mouse pad gördüm. Zaten mouse padim yok, alayım dedim. Eve gittim, sonra güzelce mouse Pad'i yıkadım. Razer mantis Speed'miş. Sizce iyi mi yoksa atmalı mıyım?

Bugün yolda gezerken çöpün yanından geçiyordum; yerde mouse pad gördüm. Zaten mouse padim yok, alayım dedim. Eve gittim, sonra güzelce mouse Pad'i yıkadım. Razer mantis Speed'miş. Sizce iyi mi yoksa atmalı mıyım?
Fotoğraf atarsanız dış durumunu görebiliriz. Sıfır olarak bir yorum yapamayız sonuçta çöpe atılmış.

200 TL falan yüzeyi eskimediyse kullanılır ne olacak ki

Fotoğraf atarsanız dış durumunu görebiliriz. Sıfır olarak bir yorum yapamayız sonuçta çöpe atılmış.

Bilgisayarda şu an fotoğraf çekemem fakat temizlemeden önce çok da kirli değildi

Kullan gitsin ne olacak ki? Temiz olduğundan emin olduktan sonra daha ne olsun.

Ama önceden kullanan kişiyi tanımıyorum benim mahallemde çok tekin bir yer değil bir şey yapmış olabilirler mi?

Üstüne IP atma gibi, yıpranma gibi bir şey yoksa kullanabilirsiniz.

Zaten FPS oyunları vesaire oynamıyorsanız gayet iyi gidebilir.

Etrafında çok az (1-1.5 cm) IP yırtılması var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı