Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #21 ItsAllGoodman dedi: Osmanlılar Arapça mı konuşuyordu? Genişletmek için tıkla... Evet. (Bir kesimi öyleydi yani.)
ItsAllGoodman dedi: Osmanlılar Arapça mı konuşuyordu? Genişletmek için tıkla... Evet. (Bir kesimi öyleydi yani.)
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #22 Bilemiyoruz hocam, hatırlarsanız bir zamanlar Osmanlı'da Araplar yaşıyordu
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #23 Altın yumuşak bir metaldir bükemiyosanız altın değildir.
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 2 Aralık 2021 #24 ItsAllGoodman dedi: Osmanlılar Arapça mı konuşuyordu? Genişletmek için tıkla... Ama arap alfabesi kullanıyorlardı?
ItsAllGoodman dedi: Osmanlılar Arapça mı konuşuyordu? Genişletmek için tıkla... Ama arap alfabesi kullanıyorlardı?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #25 ItsAllGoodman dedi: Ya gerçekten altın ya da süs eşyası. Bulabildiğin herhangi bir asidin içine at. Tepkimeye girmiyorsa altındır. Genişletmek için tıkla... Attığı asit kral suyu çıkarsa?
ItsAllGoodman dedi: Ya gerçekten altın ya da süs eşyası. Bulabildiğin herhangi bir asidin içine at. Tepkimeye girmiyorsa altındır. Genişletmek için tıkla... Attığı asit kral suyu çıkarsa?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Aralık 2021 #26 not_man dedi: Ama Arap alfabesi kullanıyorlardı? Genişletmek için tıkla... Ama Arapça konuşmuyorlardı. Biz de Latin alfabesi kullanıyoruz, Latince mi konuşuyoruz? mustaine dedi: Attığı asit kral suyu çıkarsa? Genişletmek için tıkla... Konsantre sülfürik ve nitrik asit, sivil vatandaşlara satılmaz.
not_man dedi: Ama Arap alfabesi kullanıyorlardı? Genişletmek için tıkla... Ama Arapça konuşmuyorlardı. Biz de Latin alfabesi kullanıyoruz, Latince mi konuşuyoruz? mustaine dedi: Attığı asit kral suyu çıkarsa? Genişletmek için tıkla... Konsantre sülfürik ve nitrik asit, sivil vatandaşlara satılmaz.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 2 Aralık 2021 #27 ItsAllGoodman dedi: Ama Arapça konuşmuyorlardı. Biz de latin alfabesi kullanıyoruz, latince mi konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Arap alfabesi kullanılıyordu ve Osmanlıca yazılıyordu ama Türkçe konuşuluyordu. Burada Osmanlıca bilen varsa okuyabilir.
ItsAllGoodman dedi: Ama Arapça konuşmuyorlardı. Biz de latin alfabesi kullanıyoruz, latince mi konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Arap alfabesi kullanılıyordu ve Osmanlıca yazılıyordu ama Türkçe konuşuluyordu. Burada Osmanlıca bilen varsa okuyabilir.
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 2 Aralık 2021 #28 ItsAllGoodman dedi: Ama Arapça konuşmuyorlardı. Biz de Latin alfabesi kullanıyoruz, Latince mi konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim her arapça yazı arapça dili değildir. Siz beni yanlış anladınız.
ItsAllGoodman dedi: Ama Arapça konuşmuyorlardı. Biz de Latin alfabesi kullanıyoruz, Latince mi konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim her arapça yazı arapça dili değildir. Siz beni yanlış anladınız.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Aralık 2021 #29 not_man dedi: Demek istediğim her Arapça yazı Arapça dili değildir. Siz beni yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Onu ben demeye çalışıyorum.
not_man dedi: Demek istediğim her Arapça yazı Arapça dili değildir. Siz beni yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... Onu ben demeye çalışıyorum.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 2 Aralık 2021 #30 Üstündeki hafif çıkıntı kırılmış gibi görünüyor, muhtemelen eskiden kolye ucuydu. Arapçaya benzer yazılar var, turist işi gibi göründü bana. Kokladın mı? + Arapça değilmiş ya ne körüm, Osmanlı Tuğrası. 3 Sıra Taşlı Altın Baget Kolye KL07967 Fiyatı - Altın Plaza 3 Sıra Taşlı Altın Baget Kolye ; Altın kolye modelleri aynı gün kargoda, Altın Plaza indirimli altın kolye fiyatlarını İNCELE! www.altinplaza.com
Üstündeki hafif çıkıntı kırılmış gibi görünüyor, muhtemelen eskiden kolye ucuydu. Arapçaya benzer yazılar var, turist işi gibi göründü bana. Kokladın mı? + Arapça değilmiş ya ne körüm, Osmanlı Tuğrası. 3 Sıra Taşlı Altın Baget Kolye KL07967 Fiyatı - Altın Plaza 3 Sıra Taşlı Altın Baget Kolye ; Altın kolye modelleri aynı gün kargoda, Altın Plaza indirimli altın kolye fiyatlarını İNCELE! www.altinplaza.com