Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar yolda kaldım. Arabalardan anlayan biri kendim çözebileceğim bir şeyse nasıl yapabileceğimi anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2023
Arkadaşlar yolda kaldım. Arabalardan anlayan biri kendim çözebileceğim bir şeyse nasıl yapabileceğimi anlatabilir mi?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 30 Nisan 2023 #2 Neden yolda kaldınız, ne sorun oluştu? Arabadan ses vs. mi geldi, kendi kendine mi durdu? Anlatmazsanız yardımcı olunamaz.
Neden yolda kaldınız, ne sorun oluştu? Arabadan ses vs. mi geldi, kendi kendine mi durdu? Anlatmazsanız yardımcı olunamaz.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 30 Nisan 2023 #3 Resim vs. atsanız?
Ahmetefe2007 Picopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 330 30 Nisan 2023 #4 Esperoja dedi: Neden yolda kaldınız, ne sorun oluştu? Arabadan ses vs. mi geldi, kendi kendine mi durdu? Anlatmazsanız yardımcı olunamaz. Genişletmek için tıkla... Haklısın ben de aynı fikirdeyim abi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2023
Esperoja dedi: Neden yolda kaldınız, ne sorun oluştu? Arabadan ses vs. mi geldi, kendi kendine mi durdu? Anlatmazsanız yardımcı olunamaz. Genişletmek için tıkla... Haklısın ben de aynı fikirdeyim abi.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 30 Nisan 2023 #5 Kaput resmini atın.
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #6 Esperoja dedi: Neden yolda kaldınız, ne sorun oluştu? Arabadan ses vs. mi geldi, kendi kendine mi durdu? Anlatmazsanız yardımcı olunamaz. Genişletmek için tıkla... Park ettim geldim çalışmıyor Araba çalışıyor ama gitmiyor
Esperoja dedi: Neden yolda kaldınız, ne sorun oluştu? Arabadan ses vs. mi geldi, kendi kendine mi durdu? Anlatmazsanız yardımcı olunamaz. Genişletmek için tıkla... Park ettim geldim çalışmıyor Araba çalışıyor ama gitmiyor
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 30 Nisan 2023 #7 Ozanozturk dedi: Park ettim geldim çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kontak çevirince hiç mi çalışmıyor?
Ozanozturk dedi: Park ettim geldim çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kontak çevirince hiç mi çalışmıyor?
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #8 Nos NiTrOgEn dedi: Kontak çevirince hiç mi çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat gitmiyor
Nos NiTrOgEn dedi: Kontak çevirince hiç mi çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat gitmiyor
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.120 Çözümler 49 Yer Ankara 30 Nisan 2023 #9 Zahmet olmazsa bir marka model vs bilgisi de verirseniz iyi olmaz mı? Araba çalışıyor ama gitmiyor ise ve yüksek modelli ise muhtemelen elektronik olarak vitese geçişi engelleniyor.
Zahmet olmazsa bir marka model vs bilgisi de verirseniz iyi olmaz mı? Araba çalışıyor ama gitmiyor ise ve yüksek modelli ise muhtemelen elektronik olarak vitese geçişi engelleniyor.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 30 Nisan 2023 #10 Ozanozturk dedi: Park ettim geldim çalışmıyor. Araba çalışıyor ama gitmiyor. Genişletmek için tıkla... El frenini indirmeden gaza dokunun.
Ozanozturk dedi: Park ettim geldim çalışmıyor. Araba çalışıyor ama gitmiyor. Genişletmek için tıkla... El frenini indirmeden gaza dokunun.