K kerem8214 Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 213 3 Ağustos 2019 #1 Yoldaş oynarken rapor yersem ve Overwatch düşersem Overwatch'da hangi maçım kontrol edilir? Bildiğim üzere Overwatch'a Yoldaş maçı düşmüyor çünkü.
Yoldaş oynarken rapor yersem ve Overwatch düşersem Overwatch'da hangi maçım kontrol edilir? Bildiğim üzere Overwatch'a Yoldaş maçı düşmüyor çünkü.
K Kenty Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 59 3 Ağustos 2019 #2 kerem8214 dedi: Yoldaş oynarken rapor yersem ve Overwatch düşersem Overwatch'da hangi maçım kontrol edilir? Bildiğim üzere Overwatch'a Yoldaş maçı düşmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben Overwatch izleyebiliyorum , daha hiç yoldaş maçı görmedim. Büyük ihtimalle son Rekabetçi maçını alırlar .
kerem8214 dedi: Yoldaş oynarken rapor yersem ve Overwatch düşersem Overwatch'da hangi maçım kontrol edilir? Bildiğim üzere Overwatch'a Yoldaş maçı düşmüyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben Overwatch izleyebiliyorum , daha hiç yoldaş maçı görmedim. Büyük ihtimalle son Rekabetçi maçını alırlar .
melik taşdemir Decapat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 264 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ağustos 2019 #3 Yoldaş maçları izleniyor. Gayette geliyor overwatch'a yoldaş maçları. Banı yedin geçmiş olsun. 6 senedir overwatch var hesabımda, var diyorsam vardır herkese gelmiyor demek ki. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2019
Yoldaş maçları izleniyor. Gayette geliyor overwatch'a yoldaş maçları. Banı yedin geçmiş olsun. 6 senedir overwatch var hesabımda, var diyorsam vardır herkese gelmiyor demek ki.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 3 Ağustos 2019 #4 Overwatch'a yoldaş maçları geliyor ve şuana kadar karşılaştıklarımın %99 hileydi eğer sizde açmışsanız geçmiş olsun.
Overwatch'a yoldaş maçları geliyor ve şuana kadar karşılaştıklarımın %99 hileydi eğer sizde açmışsanız geçmiş olsun.
K Kenty Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 59 3 Ağustos 2019 #5 Bana nedense gelmiyor yoldaş garip. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2019
T Thi3f Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 3 Ağustos 2019 #6 Yoldaş maçları çıkıyor Owerwatch'a. Emin olabilirsiniz.