Yoldaşlarda birlik oluşturmak çok pahalı

SgtSeibetsu

Hectopat
Ben bağımsız bir klanım bir şehrim var ve lordları yanıma çekmektense yoldaşlarımla oynamak istiyorum fakat yoldaşlara birlik atadığımda aşırı derecede para yiyorlar ve karşılayamıyorum. Sanki askerlerin yediğini içtiğini benden çıkıyor ayrıca gelir de getirmiyorlar. Bunun bir yolu veya modu var mı?

Klanına girip birliklerden yoldaşına tıkla maksimum bakım ücreti belirleyebiliyorsun onun haricinde bol bol savaş yapacak ganimetler elde edeceksin o şekilde karşılayacaksın. Şehrin refahını vs. arttır vergi merkezleri kur güzel bir vali ata. Pasif gelir kaynakları kur misal şehrin civarında belirli bir maddeden çok üreten köy varsa ona uygun atölye kur kervanlar kur ama savaştayken kervanların yağmalanır.

Kervan için en uygun yoldaş yetenekleri neler?

Kervan için en uygun yoldaş yetenekleri neler?
O bilgiye tam sahip değilim fakat savaşçı olması ticaretten anlaması taktik olması iyi olur en önemlisi ticaret.

Kervan limiti 30 asker ve oyunun ilerleyen zamanlarında çapulcular bile 60 asker oluyor kervanlar sürekli ölüyor boşuna para kaybetme derim.

Yoldaşının skil perklerini daha az ücret istemesi yönünde seçebilirsin ama bir günde olacak iş değil.

En iyisi bir kale feth et ve hemen orayı yoldaşına hediye edip klan kurdurt. Oyun o yoldaşına 2 3 tane daha yeni npc yaratıyor. Çoğu liderliği yüksek güçlü npc olarak yaratılması baya avantaj sağlar.

Yoldaşına bir kale yada şehir ver kendi klanını kursun seni öyle desteklesin hiç bir şey için para vermiyorsun o zaman daha iyi oluyor.

Yoldaşa mülk verilebildiğini bilmiyordum. Teşekkürler.
Ben de bilmiyordum ekstra bilgiler için teşekkürler hemen deneyeceğim

Bende 3 tane kale var birini kardeşime vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bulamadım?

Bende 3 tane kale var birini kardeşime vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bulamadım?
Kardeşlerin zaten senin klanda olduğundan verilmiyor sanırım ayrı klan kurmadıkları için yoldaşlara verebildim ben de o zaman ayrı klan kuruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…