bayçözücü Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Hangisi daha iyi? İkisi de mainim fakat birini mainlemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.339 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 4 Ağustos 2023 #2 Hangisini daha iyi oynuyorsanız o.
M Masteryaspates Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 bayçözücü dedi: Hangisi daha iyi? İkisi de mainim fakat birini mainlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ben bir elo köpeğiyim hayatta hiçbir amacım yok ve tek amacım lig kasmak diyorsan yone.
bayçözücü dedi: Hangisi daha iyi? İkisi de mainim fakat birini mainlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer ben bir elo köpeğiyim hayatta hiçbir amacım yok ve tek amacım lig kasmak diyorsan yone.
bayçözücü Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 Masteryaspates dedi: Eğer ben bir elo köpeğiyim hayatta hiçbir amacım yok ve tek amacım lig kasmak diyorsan yone. Genişletmek için tıkla... Ayıp oluyor ustam. Ben çalışıyorum sadece boş vakitlerim olduğunda oynuyorum ikisi de güzel karakter onun yüzünden sordum.
Masteryaspates dedi: Eğer ben bir elo köpeğiyim hayatta hiçbir amacım yok ve tek amacım lig kasmak diyorsan yone. Genişletmek için tıkla... Ayıp oluyor ustam. Ben çalışıyorum sadece boş vakitlerim olduğunda oynuyorum ikisi de güzel karakter onun yüzünden sordum.
M Masteryaspates Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #5 bayçözücü dedi: Ayıp oluyor ustam. Ben çalışıyorum sadece boş vakitlerim olduğunda oynuyorum ikisi de güzel karakter onun yüzünden sordum. Genişletmek için tıkla... Yone Yasuo'dan her zaman daha güçlüdür ama potansiyel Yasuo'da daha fazla. yasuo saf mekanikten oluşuyor yone daha kolay.
bayçözücü dedi: Ayıp oluyor ustam. Ben çalışıyorum sadece boş vakitlerim olduğunda oynuyorum ikisi de güzel karakter onun yüzünden sordum. Genişletmek için tıkla... Yone Yasuo'dan her zaman daha güçlüdür ama potansiyel Yasuo'da daha fazla. yasuo saf mekanikten oluşuyor yone daha kolay.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.535 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 Yone'ye karşı Yasuo, geri kalanlarda Yone.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.382 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #7 bayçözücü dedi: Hangisi daha iyi? İkisi de mainim fakat birini mainlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam OTP'dim ben de fakat yine de 2 çar 3 çar birden oynayın. Banlanır, lane kapılır falan bir şekilde 3-5 karakter oynayın.
bayçözücü dedi: Hangisi daha iyi? İkisi de mainim fakat birini mainlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam OTP'dim ben de fakat yine de 2 çar 3 çar birden oynayın. Banlanır, lane kapılır falan bir şekilde 3-5 karakter oynayın.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #8 bayçözücü dedi: Ayıp oluyor ustam. Ben çalışıyorum sadece boş vakitlerim olduğunda oynuyorum ikisi de güzel karakter onun yüzünden sordum. Genişletmek için tıkla... ikisi de aslında aynı karakterler diye biliriz, Karşı tarafa ve sizin oynayış şeklinize bağlı.
bayçözücü dedi: Ayıp oluyor ustam. Ben çalışıyorum sadece boş vakitlerim olduğunda oynuyorum ikisi de güzel karakter onun yüzünden sordum. Genişletmek için tıkla... ikisi de aslında aynı karakterler diye biliriz, Karşı tarafa ve sizin oynayış şeklinize bağlı.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #9 Yasuo'nun kötü bir ünü olduğu için rankedda picklemek istediğinde çok kez flame atarlar. Bana da sorarsan Yone Yasuo'dan daha güçlü.
Yasuo'nun kötü bir ünü olduğu için rankedda picklemek istediğinde çok kez flame atarlar. Bana da sorarsan Yone Yasuo'dan daha güçlü.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 4 Ağustos 2023 #10 İki şampiyon da iyi, oynayış şeklinize göre değişir ve karşıdaki şampiyona göre seçim yapabilirsiniz.
İki şampiyon da iyi, oynayış şeklinize göre değişir ve karşıdaki şampiyona göre seçim yapabilirsiniz.