Yone nasıldır?

Makaleler
13
Daha fazla  
Yone nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yone şu an biraz güçsüzdür, bir soloda bir iş yapabilirsin az yardım lazım, düşük eloda iyi olsa da yüksek eloda biraz sıkıntı yaratır. Azir gibi çarları çözebilirsen çok katkısı dokunur, emin ol hiç metadan düşmeyen çar, o kadar nerf yemesine rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölümcül Tempo gittikten sonra çok düştü. Ölümcül Tempo'nun gitmesiyle birlikte üst koridor Yone metası da bitti. Yaklaşık 2 sezondur Yone'yi üst koridorda oynardım, artık oynayamıyorum. Kritik eşyalarının sayısının azalması da Yone için eşya çeşitliliğini epey kötü yönde etkiledi.
Bir Yone main olarak yeni sezon geldiğinden beri adamakıllı Yone oynayamadım. Allah'tan sızdırılan 14.12 yamasında buff alacağı ortaya çıktı. Sağlam bir buffla tekrar oyuna dönebilir.

Üst koridorda oynamayı düşünüyorsanız üst koridor için pek tavsiye etmem. Bence üst koridorda sadece tank alınmalı. Tank metası hiçbir zaman için bitmez ve oyunu kazanmak istiyorsanız takımınızda 2 tane tank kesinlikle olmalı ki oyunu kazanma ihtimaliniz artsın.

Mid lane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…