Yonka müzik market güvenilir mi?

Çok teşekkürler. Birazdan satın alacağım. Ayrıca Phantom Power'ı daha sonradan alınca içinden XLR to XLR kablosu çıkıyormuş. Şimdi gördüm. O yüzden ekstradan XLR kablosu almayacağım. Size tekrardan çok teşekkür ederim. Cevaplarınız için teşekkürler.

@GyRFaLCoN merhaba. Rahatsız ediyorum. Kusuruma bakmayın. Papara veya ziraat için bu sitede nasıl ödeme yapılıyor?

İki gündür internet sorunu yaşıyorum geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ben aldığımda Phantom ile XLR kablo vermiyorlardı, pakete dahil etmeleri iyi olmuş. İndirimli bile 260 lira gibi bir fiyatı var çünkü.

Çoktan aldığınızı düşünüyorum ancak yine de soruya cevap olarak, ödeme yöntemi hakkında hiçbir bilgim yok maalesef.

İki gündür internet sorunu yaşıyorum geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ben aldığımda Phantom ile XLR kablo vermiyorlardı, pakete dahil etmeleri iyi olmuş. İndirimli bile 260 lira gibi bir fiyatı var çünkü.

Çoktan aldığınızı düşünüyorum ancak yine de soruya cevap olarak, ödeme yöntemi hakkında hiçbir bilgim yok maalesef.
Ödemeyi ziraat ile yaptım. Tekrar teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı