Ewmir Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Merhaba. YOPmail tarzı sonradan da kullanabileceğim mail siteleri var mı başka? Tempmail gibi olmasın bir kere kullanınca bir daha gitmesin istiyorum.
Merhaba. YOPmail tarzı sonradan da kullanabileceğim mail siteleri var mı başka? Tempmail gibi olmasın bir kere kullanınca bir daha gitmesin istiyorum.
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 502 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Ewmir dedi: Merhaba. YOPmail tarzı sonradan da kullanabileceğim mail siteleri var mı başka? Tempmail gibi olmasın bir kere kullanınca bir daha gitmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mail.com.tr var temp-mail.org da var ama temp-mail.org da link olusturman lazim
Ewmir dedi: Merhaba. YOPmail tarzı sonradan da kullanabileceğim mail siteleri var mı başka? Tempmail gibi olmasın bir kere kullanınca bir daha gitmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mail.com.tr var temp-mail.org da var ama temp-mail.org da link olusturman lazim