Nasıl kurtulabilirim bu yorgunluk halinden? Yoksa her şey normal de ben mi kafayı yemeye başladım?
Kızlarla ilgili olduğu fikrine ağırlık vermenizi öneririm.
Normalde anlatmak aklımda yoktu ama bahsedeyim. Forumda çok uzun zamandır ilişkiler üzerinde konuşmamıştım. Bence bu dediklerimden siz de kendi durumunuzu göreceksiniz. Üşenmezseniz okumanızı öneririm. Gece gece özellikle güzel gidecektir.
Ben de aynen sizin gibi bir kızı beğendim ve kendisiyle tanışıp konuşmaya çalıştım. Aslında inanın başımıza her şey bu kararı verdikten sonra geliyor gelecekse.
Kendisiyle ilk zamanlarda çok güzel anlaşıyorduk. Ben aslında ilkinde sadece kendisini tanımak ve şartlar uygunsa kendisiyle birlikte olmak için yazmıştım. Ancak sonra kendisi beni gözleriyle kavuşturduğunda durum değişti. Gözleriyle uzaktan bakması bende çok büyük bir tesir bırakmıştı. Gözleri çok hoşuma gidiyordu. Pek itiraf etmeyi sevmem ancak bu basit detayın beni etkilemesi kendimi çok savunmasız hissettirdi. Kızı karakter olarak tam olmasa da dış görünüşüne yönelik bir tutulma yaşadım. Kendisine yönelik tutumum bu saatten sonra biraz değişti. Zaten flört evresinde bir kıza karşı istemsizce ilgi ve alaka beslemeye başladığınızda an itibariyle maalesef ayvayı yiyorsunuz. İyi bir oyuncu iseniz tabii ki sahne sizin. Ancak ben o sahnedeki oyuncu olamadım maalesef.
Tüm gün aklım onda kalmaya, tüm gün onu düşünmeye başlayarak hayatımın en azından kısa bir süre olarak 3 haftasını çöpe attım. Kendisinin sonrasında başka biriyle de konuştuğunu öğrendim. Onu götürmeyi hayal ettiğim konsere o çocukla gittiğini gördüğümde tümden yıkıldım maalesef.
Verdiğiniz ilgi karşılık bulmadığında olduğu gibi, bu tarz durumlarda hayatınızda bir şeylerden eksiliyor. Ben yaşama sevincimden olduğunu anladım. Siz de aynen bu yola düşmüşsünüz. Bir "alim" der ki: Cennet güzeldir. Cehennem ise güzelliktir. Sanırım siz hangi tarafta olduğunuzu anladınız. Benim gibi...
Hayatta başarılar. İyi geceler diliyorum herkese.