Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 749 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Mayıs 2021 #11 Rexie dedi: Hiç kimse yardımcı olmadığı için ben kendi bildiğimi aldım. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini anlamadım(200TL kulaklık önerisi) adlı bir konu açsan örnek veriyorum, illaki sana yardımcı olanlar çıkacaktır.
Rexie dedi: Hiç kimse yardımcı olmadığı için ben kendi bildiğimi aldım. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini anlamadım(200TL kulaklık önerisi) adlı bir konu açsan örnek veriyorum, illaki sana yardımcı olanlar çıkacaktır.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #12 Codfish dedi: Ne demek istediğini anlamadım(200TL kulaklık önerisi) adlı bir konu açsan örnek veriyorum, illaki sana yardımcı olanlar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bütçem kısıtlıydı. Ona göre bir konu açtım ama doğru dürüst 1 yanıt bile alamadım.
Codfish dedi: Ne demek istediğini anlamadım(200TL kulaklık önerisi) adlı bir konu açsan örnek veriyorum, illaki sana yardımcı olanlar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bütçem kısıtlıydı. Ona göre bir konu açtım ama doğru dürüst 1 yanıt bile alamadım.
Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 749 Makaleler 2 Çözümler 3 14 Mayıs 2021 #13 Rexie dedi: Bütçem kısıtlıydı. Ona göre bir konu açtım ama doğru dürüst 1 yanıt bile alamadım. Genişletmek için tıkla... Konunuzu okudum ve gerçekten ne istediğini anlamadım. 80 TL'ye 7.1 kulaklık istemişsiniz galiba ama o fiyata 7.1 bir kulaklık bilmiyorum. Tekrar sadece 80TL kulaklık önerisi yazan bir konu açarsanız iyi olur.
Rexie dedi: Bütçem kısıtlıydı. Ona göre bir konu açtım ama doğru dürüst 1 yanıt bile alamadım. Genişletmek için tıkla... Konunuzu okudum ve gerçekten ne istediğini anlamadım. 80 TL'ye 7.1 kulaklık istemişsiniz galiba ama o fiyata 7.1 bir kulaklık bilmiyorum. Tekrar sadece 80TL kulaklık önerisi yazan bir konu açarsanız iyi olur.