B batu çicek Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Klavyenin telefon şarj etme yeriyle aynı, şarj aletini mi takayım klavyeye yoksa kablosunu takınca solar mı? Şu an kablosunu taktım, şarj göstermiyor ve kırmızı yanıyor. Takınca dolar mı olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Klavyenin telefon şarj etme yeriyle aynı, şarj aletini mi takayım klavyeye yoksa kablosunu takınca solar mı? Şu an kablosunu taktım, şarj göstermiyor ve kırmızı yanıyor. Takınca dolar mı olacak?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.232 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Klavyeyi bilgisayara bağlayıp şarj edin. Prizden etmek iyi bir şey değil. Artı 0 Eksi
KS KS B batu çicek Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 ubiiyy dedi: Klavyeyi bilgisayara bağlayıp şarj edin. Prizden etmek iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Birde ben gamenote fuxi-h3 kulaklık kullanıyorum ondadamı aynısını yapayım Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Klavyeyi bilgisayara bağlayıp şarj edin. Prizden etmek iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Birde ben gamenote fuxi-h3 kulaklık kullanıyorum ondadamı aynısını yapayım
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.232 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 batu çicek dedi: Bir de ben Gamenote FUXI-H3 kulaklık kullanıyorum ondadamı aynısını yapayım Genişletmek için tıkla... Evet. Ekipmanları prizden şarj etmeyin. Artı 0 Eksi
batu çicek dedi: Bir de ben Gamenote FUXI-H3 kulaklık kullanıyorum ondadamı aynısını yapayım Genişletmek için tıkla... Evet. Ekipmanları prizden şarj etmeyin.