3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 9 Aralık 2021 #31 Biz çözüm veremeyiz. Çözüm sizsiniz. Sosyalleşmeniz lazım.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 9 Aralık 2021 #32 freakcnsl dedi: Başka çözüm yolu yok mu? En sevdiğim hocaya sarılasım geliyor Genişletmek için tıkla... Bence öyle bir şey yapmamalısın.
freakcnsl dedi: Başka çözüm yolu yok mu? En sevdiğim hocaya sarılasım geliyor Genişletmek için tıkla... Bence öyle bir şey yapmamalısın.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 9 Aralık 2021 #33 freakcnsl dedi: Rahatlama. Genişletmek için tıkla... Şu an rahatsız mısın?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Aralık 2021 #34 Silinen üye dedi: Kimseyle konuşmadan rahatlayamazsın diye düşünüyorum. Arkadaş sevmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Sevmiyorum hocam. Bizim sınıftaki kimse sağlam değil zaten. Vito S dedi: Bence öyle bir şey yapmamalısın. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
Silinen üye dedi: Kimseyle konuşmadan rahatlayamazsın diye düşünüyorum. Arkadaş sevmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Sevmiyorum hocam. Bizim sınıftaki kimse sağlam değil zaten. Vito S dedi: Bence öyle bir şey yapmamalısın. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #35 Biz anca öneri sunarız, rahatlanmanda yardımcı olamayayız. Yakın çevrenden arkadaş edin.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Aralık 2021 #36 350070 dedi: Şu an rahatsız mısın? Genişletmek için tıkla... İçim dolu.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #37 freakcnsl dedi: Sevmiyorum hocam. Bizim sınıftaki kimse sağlam değil zaten. Genişletmek için tıkla... O tanıdığın insanlardan bahsetmiyorum. Arkadaş sevmiyor musun diyorum. Mesela zararsız arkdandan konuşmayan vs. birisini bulsan arkadaş olmaz mısın?
freakcnsl dedi: Sevmiyorum hocam. Bizim sınıftaki kimse sağlam değil zaten. Genişletmek için tıkla... O tanıdığın insanlardan bahsetmiyorum. Arkadaş sevmiyor musun diyorum. Mesela zararsız arkdandan konuşmayan vs. birisini bulsan arkadaş olmaz mısın?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 9 Aralık 2021 #38 freakcnsl dedi: İçim dolu. Genişletmek için tıkla... Kardeş anlayamıyorum seni, kusura bakma.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Aralık 2021 #39 Silinen üye dedi: O tanıdığın insanlardan bahsetmiyorum. Arkadaş sevmiyor musun diyorum. Mesela zararsız arkdandan konuşmayan vs. birisini bulsan arkadaş olmaz mısın? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Bir tane kız var ama benden 1 yaş küçük.
Silinen üye dedi: O tanıdığın insanlardan bahsetmiyorum. Arkadaş sevmiyor musun diyorum. Mesela zararsız arkdandan konuşmayan vs. birisini bulsan arkadaş olmaz mısın? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Bir tane kız var ama benden 1 yaş küçük.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 9 Aralık 2021 #40 freakcnsl dedi: Sevmiyorum hocam. Bizim sınıftaki kimse sağlam değil zaten. Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Hayat, ilerledikçe akışına bırakılması gereken bir şey olduğunu sana kanıtlayacakır. Kendi sorunlarını kendin çözmeyi bu yaşta öğrenmek, insana bir şey kaybettirmez.
freakcnsl dedi: Sevmiyorum hocam. Bizim sınıftaki kimse sağlam değil zaten. Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Hayat, ilerledikçe akışına bırakılması gereken bir şey olduğunu sana kanıtlayacakır. Kendi sorunlarını kendin çözmeyi bu yaşta öğrenmek, insana bir şey kaybettirmez.