Yoruldum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim hocam. Biliyorum dikkat ediyorum zaten. Bilinçliyim.

Biraz değişik gelebilir ama istersen konuşabiliriz bende senin gibiyim hiç arkadaşım yok bütün gün oyun oynarım. İstediğin yerden konuşabiliriz WhatsApp, Skype, Discord, Steam ya da Telegram istediiin herhangi bir platform olur.

Cidden yoruldum.
Ne zamandır böyle?
Şu aralar büyük sorunlar oluyor.
Bu arada bana bir sorunun mu var diyen hocayı çok seviyorum.
Anlıyorum...
Dostum arkadaşın yok anladım onu. Okuldan birisine yaz merhaba diye. ya instagramdan fln yaz yani insan bol.
İnsan okulda vakit geçirebileceği birine ihtiyaç duyuyor, yoksa çekilmiyor pek. İçine ata ata. Sosyalleşmek ister ama sosyalleşeceği insan bulamıyor. Sorun bu. Çözümü bilemiyorum çünkü yaşadığım ve çözemediğim tuhaf şeylerden biri.

Sevgili kardeşim hepimiz bu zamanları atlattık. Yeri geldi tek atlattık, yeri geldi yanımızdakilerle atlattık. Sanırım 14 yaşlarında çoğu insan bu durumdaydı ben dahil ama başından beri kendimi yalnız olmaya alıştırmıştım bundan dolayı mental olarak çok zorlanmadım ama elbet zorlandık. İnsanlar genelde doğru olanı sevmez. En basit örnek sen alkol tüketmezsin ancak onlar alkoliktir. Ama sen yanlış olursun. Bu işler maalesef böyle. Kendini bir gruba dahil etmeye çalışırsan her zaman kaybedersin. Kendinden asla ödün verme. Çünkü bunu bir kere yaparsan arkası gelmez. Kimliğini kaybettikten sonra çevrende 1000 kişi olsa da bir önemi kalmıyor. Ama dertleşmek istersen dinleyebilirim. Eminim benden çokça tecrübeli abilerim/ablalarım vardır. Ama 17 yaşında birine göre görmüş geçirmiş olduğumu düşünüyorum yaşıtlarıma kıyasla. Konuyu biraz daha detaylı anlatabilirsen buradan da yardımcı olabiliriz.

3 gündür.
Birine içimi dökmek istiyorum ama yapacak bir şey yok. Durduk yere ağlıyorum. Belki ergenliktendir.

Deneyeceğim hocam. Bir tane kız var ama benden 1 yaş küçük.

Yaşı önemli değil. En büyük sırdaşlarımdan birisi ile aramda 10 yaş var çevrem hep büyük fakat kalite olduktan sonra yaşa takılmıyor kimse. Olgunluk ile alakalı bir mesele sanırım ya da alışkanlık.

Peki sebebini söylediniz mi!

Hocam dışlanmam normal mi? İnsanlara bir şey yaptığım yok.

Sen bir şey yapmasanda olmayınca olmuyor okullar böyle yerler. Hepsinde gruplaşma vardır zaten. Ya 40 tane kendini bilmez iyi anlaşır ya da 20 tane kendini bilenle 20 tane kendini bilmez düşman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…