3 348438 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 53 9 Aralık 2021 #71 Yürüyüşe çıkın. Ben de çok zor zamanlar geçiriyorum. Yürümek az da olsa rahatlatıyor beni.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 9 Aralık 2021 #72 Hocam hiç kafa dengi insan yok mu okulda veya sınıfta?
S simonunlaneti Attopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2021 #73 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Aralık 2021 #74 simonunlaneti dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video izlenmiyor hocam.
simonunlaneti dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video izlenmiyor hocam.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #75 @freakcnsl bu arada attığım şarkılara baktınız mı? Tarzınız değil heralde .
S simonunlaneti Attopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2021 #76 freakcnsl dedi: Video izlenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben şuan açabiliyorum belki de sende bir problem olabilir.
freakcnsl dedi: Video izlenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben şuan açabiliyorum belki de sende bir problem olabilir.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Aralık 2021 #77 Kyuasra dedi: Hocam hiç kafa dengi insan yok mu okulda veya sınıfta? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında insanlara güvenemiyorum.
Kyuasra dedi: Hocam hiç kafa dengi insan yok mu okulda veya sınıfta? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında insanlara güvenemiyorum.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #78 simonunlaneti dedi: Ben şuan açabiliyorum belki de sende bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende de açılmıyor.
simonunlaneti dedi: Ben şuan açabiliyorum belki de sende bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende de açılmıyor.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Aralık 2021 #79 14kero dedi: @freakcnsl bu arada attığım şarkılara baktınız mı? Tarzınız değil herhalde . Genişletmek için tıkla... Hocam görmedim şimdi bakacağım.
14kero dedi: @freakcnsl bu arada attığım şarkılara baktınız mı? Tarzınız değil herhalde . Genişletmek için tıkla... Hocam görmedim şimdi bakacağım.
S simonunlaneti Attopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2021 #80 14kero dedi: Bende de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?