Yoruldum

Hocam kusura bakmayın. Tarzım değil. Yine de çok teşekkür ederim.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Şu an telefondayım. Uygulamasında.

Steam olabilir.
Hem de fazlasıyla.

Hocam nedense güldüm

Psikiyatri falan önermişler : )
Dostum bu yaşlarında bu düşüncelerin gayet normal. Seninle aynı yaşlarda kardeşim var dediklerinin bire bir yaşayan hatta acaba bu yazıyı o mu yazdı dedirttirdi.
Zamanında bizde böyleydik. Büyünce çok gereksiz kasmışım diyeceksin. Tabi bunu şimdi söyleyince algılayabilir misin bilmiyorum. Lakin gerçekten takılmayacak şeyler ve hepsi geçip gidecek. Senin yaşlarındayken odaya geçip "kimse beni anlamıyor" triplerine giriyordum. Şuan aklıma geldikçe gülüyorum, alakasız duyar kasmışım diyorsun. Ama çok etkili rahatlatan bir konuşma vardı.. İnsanın yeniden doğmasına sebep oluyor. Videoyu senin için çekmişler dostum : )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam. Videoyu izleyeceğim. Cidden şu ana kadar sevdiğim öğretmen bana çok yardımcı oldu. Asosyal bir insan olduğumu biliyor. Bu yüzden beni isteğimle 4 tane projeye koydu.
Yürüyüşe çıkın. Ben de çok zor zamanlar geçiriyorum. Yürümek az da olsa rahatlatıyor beni.

Bisiklet sürüyorum.
Sosyalleş diyeceğim ama okullardaki beyinsiz erkekler yüzünden zor olacak. Bence ya okul, ya da sınıf değiştir. Ben olsam o ortamda kalamazdım bile.

Yok hocam. Öğretmenlerim çok iyi değiştirmem. Benim yaşımdaki kişilerin çoğu öyle olduğu için değiştirmeyeceğim.

O zaman okul değiştir zaten okulda kafa dengin olsa sen onu bulurdun veya o seni 14 yaşındasın yani ortaokul. Ben imkanlardan dolayı okul değiştiremiyorum dersen o zaman iş başka.

Öğretmenlerim çok iyi. Onlar sayesinde okula gitmek istiyorum. Arkadaş çok umurumda değil zaten.

Öncelikle selam bende senin gibi şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum. Gerçek anlamda her şeyin üstüne geldiğini ve bu konulardan bıktığına eminim. Bir abi tavsiyesi olarak seni üzen ne varsa onun üstüne gitmeye çalış sakın benim gibi kaçma. Ailenle görüşemiyorsan yada seni anlamayacaklarinı düşünüyorsan seni iyi anlayabilen birine bunları anlat. Bu öğretmenin teyzen yada başkası olabilir. Bir psikoloğa görünmen senin adına iyi olur. Ve sahsen seni ne kızdırıyorsa fazlasıyla bunları bir günlüğe yazmanı öneririm. Kendini tam anlamıyla yalnız hissetme elbet karşına iyi ve istediğin tarz insanlar çıkar üzülme. Daha cok gençsin eminim bunu da atlatırsın

Kral ne yaptın! Konu sahibine değil bana yarayacak bunlar Skid Row, Iron Maiden, Scorpions dinlemekten imanım gevredi

Öğretmenime anlatsam mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…