Yorum olsun diye yorum yapmak

nazzywest

Megapat
Bazı arkadaşlar görüyorum sırf yorum olsun beğeni gelsin diye yorum yapıyor ve insanları yanlış yönlediriyor, kim olduğunu belirtmek istemiyorum. Ama burası yardımlaşma platformu bana saçma geliyor yani o konu hakkında bir fikri olmasa bile saçma sapan yorumlar yapıp insanların aklını karıştırıyor. Selam olsun herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize raporlayabilirsiniz. Gerekli görürsek zaten cezalandırıyoruz.
İlginiz bile yeterli.
İnsanlar bilgi sahibi olmadıkları konuya yorum yapmasalar çok daha iyi olacak, özellikle yeni katılanlar PC toplama konusunda hep yanlış yönlendirmeler yapıyorlar.
Hocam sanki içimi okudun.
Özellikle bir arkadaş var sürekli aynı bilgisayarı önerip duruyor sen anladın. @Caner Uncu

İnsanlar bilgi sahibi olmadıkları konuya yorum yapmasalar çok daha iyi olacak, özellikle yeni katılanlar PC toplama konusunda hep yanlış yönlendirmeler yapıyorlar.
Bilgisayar toplamayı bırak sağlık ve sağlıklı yaşam konuları altında milletin sağlığı ile oynayanlar var.

Kendi düşüncesi daha önce yazılmış olsa bile tekrar yazanlar da var.
Senin diyeceğin şey daha önce denmişse onu ''beğen''men lazım bence.

Bir de ''teşekkür ederim'' yazmak yerine ''beğen'' butonuna tıklanması gerekir. Hem boş yorum olmaz hem de sana yardım eden kişiyi desteklemiş olursun. Çünkü ben mesela birinin dediği şeyi dikkate almam için önce Mesaj sayısı/Beğeni sayısı oranına bakıyorum :D
Beğenisi az olanların yazdıkları mesajları uygulamıyorum.

Çünkü...
...uygulamıyorum.
Bu da doğru değil bence. Çünkü kriterin tam olarak ne bilmiyorum ama benim oranima bakarsan 1'e 1 oranı var. Ama bu oran demek değildir ki her konuda bilgiyim, doğru bilgilendirme yapayim. Mesela ben çoğu beğenimi mizahi icerikli mesajlarımdan aldım.

Ama ne sağlıktan, ne PC toplamadan, ne de otomobilden anlarim mesela :) Bu konularda yazacağım mesajlarin hic biri dikkate alınmaması gerekiyor :D Doğru bilgi genelde güvenilir insanlardan çıkar. O güvenilir insanları da formda zaman geçirdikce öğreniyorsunuz/tanıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı