OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Daha yeni olmaya başladı bu. Nasıl düzeltebilirim? Kısıtlı mod açık değil. Dosya Ekleri Screenshot_20241116_002229_YouTube.jpg 123,6 KB · Görüntüleme: 123
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.346 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Kasım 2024 #2 Genel bir hata olabilir. Bende de başlamış aynı şekilde.
heb09 Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 YouTube'a telefonun arama kısmından girmeyin anasayfadan bulun öyle girin bende sorunu yaşıyordum böyle çözmüştüm.
YouTube'a telefonun arama kısmından girmeyin anasayfadan bulun öyle girin bende sorunu yaşıyordum böyle çözmüştüm.
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 borisyeisar dedi: Genel bir hata olabilir. Bende de başlamış aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Garip en yakın zaman da düzelir umarım. heb09 dedi: YouTube'a telefonun arama kısmından girmeyin anasayfadan bulun öyle girin bende sorunu yaşıyordum böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Anasayfada da aynı sorun var. Fakat Shorts da yorumlar görünüyor.
borisyeisar dedi: Genel bir hata olabilir. Bende de başlamış aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Garip en yakın zaman da düzelir umarım. heb09 dedi: YouTube'a telefonun arama kısmından girmeyin anasayfadan bulun öyle girin bende sorunu yaşıyordum böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Anasayfada da aynı sorun var. Fakat Shorts da yorumlar görünüyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.346 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Kasım 2024 #5 Dediğim gibi genel bir sorun ise düzelene kadar ilk önce videoyu tam ekran yaparsanız aşağıda görünüyor yorum butonu. Oradan ulaşılabilir yine.
Dediğim gibi genel bir sorun ise düzelene kadar ilk önce videoyu tam ekran yaparsanız aşağıda görünüyor yorum butonu. Oradan ulaşılabilir yine.
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 borisyeisar dedi: Dediğim gibi genel bir sorun ise düzelene kadar ilk önce videoyu tam ekran yaparsanız aşağıda görünüyor yorum butonu. Oradan ulaşılabilir yine. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
borisyeisar dedi: Dediğim gibi genel bir sorun ise düzelene kadar ilk önce videoyu tam ekran yaparsanız aşağıda görünüyor yorum butonu. Oradan ulaşılabilir yine. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.