SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 27 Kasım 2024 #11 VolantMito dedi: CS sistemi olsa aldığının satma işi olsaydı yatırılırdı ama hiç kazanç sağlıyamıyorsun aldığın şeylerden sadece 1 iade hakkı sunuyor onu da VP ile yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu yatırım amaçlı değil oynamak amaçlı alıyor CS dede sattığın skini gerçek paraya yasal olarak çeviremiyorsun.
VolantMito dedi: CS sistemi olsa aldığının satma işi olsaydı yatırılırdı ama hiç kazanç sağlıyamıyorsun aldığın şeylerden sadece 1 iade hakkı sunuyor onu da VP ile yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu yatırım amaçlı değil oynamak amaçlı alıyor CS dede sattığın skini gerçek paraya yasal olarak çeviremiyorsun.
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #12 SiyahiBeyfendi dedi: Bunu yatırım amaçlı değil oynamak amaçlı alıyor CS dede sattığın skini gerçek paraya yasal olarak çeviremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar burası tartışma mekanı değil lütfen konu açıp tartışınız (!)
SiyahiBeyfendi dedi: Bunu yatırım amaçlı değil oynamak amaçlı alıyor CS dede sattığın skini gerçek paraya yasal olarak çeviremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar burası tartışma mekanı değil lütfen konu açıp tartışınız (!)
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #13 Gece pazarında yanında bayonet bıçakla birlikte yoru tarağı gelmişti. Ben soyadım Yoru olduğu için kelebek bıçağı almıştım.
Gece pazarında yanında bayonet bıçakla birlikte yoru tarağı gelmişti. Ben soyadım Yoru olduğu için kelebek bıçağı almıştım.
8 852832 Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 89 27 Kasım 2024 #14 Muhterem Musti dedi: Gece pazarını bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama Gece Pazarı'nın ne zaman olacağını bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı?
Muhterem Musti dedi: Gece pazarını bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama Gece Pazarı'nın ne zaman olacağını bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı?
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Kasım 2024 #15 852832 dedi: Bende öyle düşündüm ama Gece Pazarı'nın ne zaman olacağını bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Daha geçen ay geldi. Tahminimce Aralık sonu Ocak başı gelir.
852832 dedi: Bende öyle düşündüm ama Gece Pazarı'nın ne zaman olacağını bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Daha geçen ay geldi. Tahminimce Aralık sonu Ocak başı gelir.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 28 Kasım 2024 #16 852832 dedi: Bende öyle düşündüm ama Gece Pazarı'nın ne zaman olacağını bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Aralık ortasında gelecek diyorlardı.
852832 dedi: Bende öyle düşündüm ama Gece Pazarı'nın ne zaman olacağını bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Aralık ortasında gelecek diyorlardı.
8 852832 Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 89 28 Kasım 2024 #17 thelavuk dedi: Aralık ortasında gelecek diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Muhterem Musti dedi: Daha geçen ay geldi. Tahminimce aralık sonu ocak başı gelir. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
thelavuk dedi: Aralık ortasında gelecek diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Muhterem Musti dedi: Daha geçen ay geldi. Tahminimce aralık sonu ocak başı gelir. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.