Dexter61 Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 102 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #1 Güncellemeyi başarıyla yükledim sadece ses gitti onuda kext'i tekrar yükleyip çözerim umarım. Ses kartını tanıtamadım Önceden yüklediğim voodooHDA'yı kext programı yükleyip izinleri tekrar onardım fakat çalışmıyor Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2015
Güncellemeyi başarıyla yükledim sadece ses gitti onuda kext'i tekrar yükleyip çözerim umarım. Ses kartını tanıtamadım Önceden yüklediğim voodooHDA'yı kext programı yükleyip izinleri tekrar onardım fakat çalışmıyor
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #2 Dexter61 dedi: Güncellemeyi başarıyla yükledim sadece ses gitti onuda kext'i tekrar yükleyip çözerim umarım Ses kartını tanıtamadım önceden yüklediğim voodooHDA'yı kext programı yükleyip izinleri tekrar onardım fakat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Buradaki rehberimizi denedinmi VoodooHDA Kurulum Rehberi | Technopat Sosyal
Dexter61 dedi: Güncellemeyi başarıyla yükledim sadece ses gitti onuda kext'i tekrar yükleyip çözerim umarım Ses kartını tanıtamadım önceden yüklediğim voodooHDA'yı kext programı yükleyip izinleri tekrar onardım fakat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Buradaki rehberimizi denedinmi VoodooHDA Kurulum Rehberi | Technopat Sosyal
xxxcom Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 346 Makaleler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #3 Dexter61 dedi: Güncellemeyi başarıyla yükledim sadece ses gitti onuda kext'i tekrar yükleyip çözerim umarım Ses kartını tanıtamadım önceden yüklediğim voodooHDA'yı kext programı yükleyip izinleri tekrar onardım fakat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Ses yongan nedir?
Dexter61 dedi: Güncellemeyi başarıyla yükledim sadece ses gitti onuda kext'i tekrar yükleyip çözerim umarım Ses kartını tanıtamadım önceden yüklediğim voodooHDA'yı kext programı yükleyip izinleri tekrar onardım fakat çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Ses yongan nedir?
Dexter61 Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 102 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #4 xxxcom dedi: Ses yongan nedir? Genişletmek için tıkla... ALC269 Hocam.
xxxcom Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 346 Makaleler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #5 Buraya bir bak istersen. Burdakilerin hepsi AppleHDA.kext.... olarila.com: Index of /files/10.10/Audio/AppleHDA_10.10.2/Laptop Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2015
Buraya bir bak istersen. Burdakilerin hepsi AppleHDA.kext.... olarila.com: Index of /files/10.10/Audio/AppleHDA_10.10.2/Laptop
Dexter61 Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 102 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #6 xxxcom dedi: Buraya bir bak istersen. olarila.com: Index of /files/10.10/Audio/AppleHDA_10.10.2/Laptop Genişletmek için tıkla... Hocam bu AppleHDA için yamalama yapmak gerekiyor sanırım bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz ?
xxxcom dedi: Buraya bir bak istersen. olarila.com: Index of /files/10.10/Audio/AppleHDA_10.10.2/Laptop Genişletmek için tıkla... Hocam bu AppleHDA için yamalama yapmak gerekiyor sanırım bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz ?
xxxcom Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 346 Makaleler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #7 Ben direk kuruyorum. Yamalamayı bende bilmiyorum.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #8 Dexter61 dedi: ALC269 Hocam. Genişletmek için tıkla... AppleHDA for ALC269-AIO- - HackintoshOSX.com
Dexter61 Hectopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 102 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #9 montezuma dedi: AppleHDA for ALC269-AIO- - HackintoshOSX.com Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bu kext'te işe yaramadı. Kext'i yükledikten sonra izinleri onarmak dışında bir şey yapmam gerekiyor muydu ?
montezuma dedi: AppleHDA for ALC269-AIO- - HackintoshOSX.com Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bu kext'te işe yaramadı. Kext'i yükledikten sonra izinleri onarmak dışında bir şey yapmam gerekiyor muydu ?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #10 Bu arada sistem ayarlardan input output kontrol ediyorsun degilmi?