Yosemite 10.10.4 Missing Bluetooth Controller Transport Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BIOS' tan USB seçtikten hemen sonra 2 tuşuna bas devamlı. ( ben 2 dedim ama 1' de olabilir 2 olmaz ise 1 denersin) O zaman Chamaelon bootloader gelecek. Oradan kurulum yaptığın diski seç.

Başlatamadım hocam denedim. Bana önerebileceğiniz bi mac os sürümü var mıdır Yosemite den vazgeçtim Maverick i en azından açabilmiştim ekran kartı 64 MB görünüyordu birde appstore dan birşey indiremiyordum elimde bir tane 10.9.5 maverick raw kurulumu var onu kursam yardım edermisiniz şu 64 mb sorunuyla appstore sorununa.

Kemal hocanın kextlerini denemiştim Inject leri denedim olmadı. Appstore için smbios ayarlamıştım onlarda olmadı ne yapabilirim başka

Anlamadım hocam Maverick i USB ye yazdırıp ondaki Bootloader ile mi açayım Yosemite yi ?

Anladım hocam kuruyorum şimdi. Anlattığım hataları Chameleon Bootloader ile halledebilir miyim

Hocam birde Chameleon Bootlader ın UEFI desteği yokmuş Legacy kurulumda GPT olarak biçimli diskimde sıkıntı meydana gelir mi. Çünkü ilk Mavericks kurulumumu yaparken MBR olarak kullandığım diskim UEFI Maverick kurarken bütün diski biçimlendirmişti bütün verilerim gitmişti. Legacy Modda GPT olarak kurulum yapabilirim değil mi ?

Hocam Chameleon ile başlatmak istediğimde Boot0 : gpt hatası veriyor ne yapmam lazım

Cihan bak 50 mesaj olmuş. Sen şu OS X'i Windows yanına kurmaya çalışmaya devam ettiğin sürece bu hataları almaya devam edeceksin. Sana tavsiyem HDD' ni biçimlendir UEFI OS X kur yanına Windows kur. Neyse..
Boot:gpt hatası için şunu yap:
USB ile tekrar kurulum ekranına gel. Buradan disk izlencelerini aç. Disk izlencelerinden Mavericks kurulu olan HDD' yi unmount et. Disk izlencesini kapat ve terminal aç. Terminalde şu komutları gir:
Kod:
dd if=/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2

Yaptım hocam bunu denedim gene olmadı. HDD yi komple biçimlendiremiyorum çünkü çok büyük veri var önemli yedekleme şansım yok. Çaresi yoksa artık vazgeçecem yapacak bişey yok

Peki hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…