G Gökhancan Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #1 mount efi yapamıyorum usb yapınca direk geliyor yalnız hdd deki gelmior
F fefeva Hectopat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #2 Partition olarak Apple Master'ı seçmişsiniz. GUID olmalıydı. Diski tamamen formatlamalısınız(GUID olarak).
Partition olarak Apple Master'ı seçmişsiniz. GUID olmalıydı. Diski tamamen formatlamalısınız(GUID olarak).
G Gökhancan Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 bunu nasıl yapabilirim o zaman ?
B Berke1100 Hectopat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #4 fefeva dedi: Partition olarak Apple Master'ı seçmişsiniz. GUID olmalıydı. Diski tamamen formatlamalısınız(GUID olarak). Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum Diski Windows üzerinden GPT olarak formatladım. Fakat siz GUID olarak formatlayın demişsiniz bu işi nereden yapacağız?
fefeva dedi: Partition olarak Apple Master'ı seçmişsiniz. GUID olmalıydı. Diski tamamen formatlamalısınız(GUID olarak). Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum Diski Windows üzerinden GPT olarak formatladım. Fakat siz GUID olarak formatlayın demişsiniz bu işi nereden yapacağız?