Yosemite Açılışta Missing operating system hatası

KaanDE34

Hectopat
Öncelikle tekrardan merhaba. (Öteki konu üstünden devam etmek istemedim çünkü işletim sistemi farklı şu an el capitan değil.)

PC Özelliklerimi Tekrar vereyim.
Islemcim i7-2600 1155 Pin
Anakartim ASUS H-61 M PRO
GPU : Sapphire R9 280X Toxic 3 GB
Ethernet ve ses kartı modeli ( Realtek )
Ramler Kingston 2x8 GB Kingston Fury Mavi 1600 Mhz normal halde ( Toplamda 16 GB ) ( Yeni alındı ramler öteki sistemden farklı olma sebebi budur )
Harddidsk : Kingston SSDNow 120 GB
Bios ayarları yapılı ( Bios'um güncel )

Siteden Yosemite Masaüstü için olan raw'ı indirdim ( 5.80 GB ) Transmac ile yazdım.
Çalıştı. Usb boot oldu fakat usb'yi hdd olarak görüyordu SSD'deki windowsun olduğu kısmı disk aracıyla böldüm falan özet olarak.

Dili seçtim kuruyoruz dedi her şeyi kurdu 15 dk bekletip beyaz ekranda. Açılırken missing operation system hatası veriyor. Daha iyi açıklaması için birde resim ekleyeceğim.

Bunun sebebi nedir acaba el yosemite sistemiyle uyumsuz bir parçam mı var?

İkinci bir sorumda. Clover vardı verdiğiniz raw dosyasının içinde fakat cloverden boot yapamadım bir türlü.

Bu boot konusuna tam olarak açıklık getirmeniz mümkün müdür? Youtubedeki technopat kurulum videolarını izledim ama iatkos gibi bir şeylerle yapıyorlar cloveri açamadım yani şahsen ben.

Şimdiden vaktinizi çaldığım içinde özür dilerim :) Yardımlarınızı bekliyorum.

boot_problem_missing_operating_system.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı